Repareer zelf schade aan sanitair, (wand)tegels en aanrechtbladen

Met de reparatiesets van Proffill repareert u eenvoudig zelf deukjes, putten en andere kleine beschadigingen aan sanitair, (wand)tegels en aanrechtbladen. De reparatiesets zijn geschikt voor diverse materialen als acryl, keramiek & porselein, natuursteen & composiet en emaille. De reparatiesets zijn verkrijgbaar in diverse kleuren die onderling vermengd kunnen worden zodat u zelfs kleurstructuren kunt nabootsen.

Sanitair repareren

Voor de reparatie van inkepingen, (diepe) scheuren en krassen van +/- 3 cm in Sanitair raden wij de sanitair reparatieset aan. Indien de ondergrond niet meer intact is, raden wij de Sanitair reparatieset met stoppasta aan.

Tegels & aanrechtbladen repareren

Voor het herstellen van Tegels & Aanrechtbladen hebben wij reparatiesets ontwikkeld waar u zelf de kleuren van kunt bepalen. U heeft hierbij keuze uit 1-2-, of 3 kleuren die u indien gewenst zelf kunt mengen. Het is hiermee ook mogelijk om structuur zelf na te bootsen.

Reparatiesets op basis van twee componenten

De reparatiesets van Proffill zijn op basis van twee componenten. Dit maakt de reparatie vele malen sterker dan reguliere reparatiesets.

Schade groter dan +/- 3 cm?

Bij schade groter dan +/- 3 cm raden wij de professionele reparatieservice van Sanifix aan. U kunt hiervoor foto’s van uw schade doorsturen, waarna deze door deskundige monteurs zal worden beoordeeld en waar een vrijblijvende offerte voor wordt gemaakt. Bij akkoord komt een monteur bij u thuis langs om de schade te herstellen. Meer informatie vindt u hier Hier