Repareer zelf schade aan sanitair, (wand)tegels en aanrechtbladen

Met de reparatiesets van Proffill repareert u eenvoudig zelf deukjes, putten en andere kleine beschadigingen aan sanitair, (wand)tegels en aanrechtbladen. De reparatiesets zijn geschikt voor diverse materialen als acryl, keramiek & porselein, natuursteen & composiet en emaille. De reparatiesets worden geleverd in de meest voorkomende kleuren en het is mogelijk om kleuren (bij de 2gram sets) te mengen tot de gewenste kleur.

Binnen een half uur gereed

U hoeft geen ervaren doe-het-zelver of klusser te zijn om te repareren met Proffill. Door de bijgeleverde handleiding en (korte) instructievideo’s op onze website is de reparatie binnen een half uur gepiept! De producten van Proffill zijn niet giftig en na herstel is het oppervlakte direct in gebruik te nemen.

Schade groter dan +/- 3 cm?

Bij schade groter dan +/- 3 cm raden wij de professionele reparatieservice van Sanifix aan. U kunt hiervoor foto’s van uw schade doorsturen, waarna deze door deskundige monteurs zal worden beoordeeld en waar een vrijblijvende offerte voor wordt gemaakt. Bij akkoord komt een monteur bij u thuis langs om de schade te herstellen. Meer informatie vindt u hier Hier