Reparatieset kunstmarmer

42,95
(Incl.)
+

Wanneer u iets van kunstmarmer wilt laten repareren, is het inhuren van een monteur vaak erg duur. Waarom repareert u kleine beschadigingen niet zelf? Hierdoor voorkomt u hoge kosten en door middel van onze reparatiesets is een reparatie binnen een kwartier gepiept. Kunstmarmer wordt ook wel mineraalmarmer, gelcoating of gietmarmer genoemd.

Reparatieset voor Kunstmarmer
De 1 gram set hoogglans mineraalmarmer is een reparatieset speciaal bedoeld voor kunstmarmer. Het wordt geleverd in de meest voorkomende kleur Ral 9010 (gebroken wit). Het kan worden gebruikt voor reparatie van splinters, diepe krassen, putjes en inkepingen. Deze set is uitermate geschikt voor wastafels, douchebakken en baden. De oneffenheid wordt vrijwel onzichtbaar herstelt.

Korte gebruiksaanwijzing
Ontvet de schade met spiritus of thinner en plak de aangrenzende omgeving af met schilders tape (niet inbegrepen). Eventuele scherpe randen kunt u afbramen met het bijgeleverde schuurpapier P1200. Gebruik de bijgeleverde handschoenen en vul het maatbekertje tot de helft met de reparatiepasta en voeg drie druppels Trignonox vloeistof toe. Meng dit zorgvuldig en vul de beschadiging op. Strijk het vlak over de schilderstape en verwijder de tape hierna direct. Laat dit 3 uur uitharden en schuur het oppervlakte voorzichtig met water en het schuurpapier P1200. Als de schade niet meer voelbaar is kan het worden geschuurd met het schuurpapier P2000. Met de polijstpasta en polijstdoek kunt u de schade vervolgens hoogglans oppoetsen.

Ook interessant

Bestel ook Onderhoudsproducten van hoge kwaliteit!

24,95 (Incl.)
14,95 (Incl.)
14,95 (Incl.)
14,95 (Incl.)
14,95 (Incl.)