Repareer zelf eenvoudig en snel vloeren

Met de reparatiestets van Proffill herstelt u zelf eenvoudig schade aan uw vloer van natuursteen of keramiek. Denk hierbij aan een splinter in uw marmeren vloer of een inkeping in keramische tegels. De reparatiesets zijn waterbestendig en kunnen hierdoor ook worden gebruikt voor terrastegels.

Let op: met de reparatiesets van Proffill kunt u geen laminaatvloeren herstellen.

Gebroken vloeren herstellen

Voor gebroken vloeren, bijvoorbeeld een uitgebroken stuk uit uw (marmeren) vloer, heeft Proffill de natuursteenlijm ontwikkeld. Deze sterke lijm op basis van twee componenten is niet giftig en kan hierdoor veilig gebruikt worden in de keuken. De lijm is ook geschikt voor keramische tegels. De reparatie is waterbestendig en kan behandeld worden met reguliere huishoudmiddelen.

Binnen een half uur gereed

U hoeft geen ervaren doe-het-zelver of klusser te zijn om te repareren met Proffill. Door de bijgeleverde handleiding en (korte) instructievideo’s op onze website is de reparatie binnen een half uur gepiept! De producten van Proffill harden snel uit en na herstel is het oppervlakte direct in gebruik te nemen.

Schade groter dan +/- 3 cm?

Bij schade groter dan +/- 3 cm raden wij de professionele reparatieservice van Sanifix aan. U kunt hiervoor foto’s van uw schade doorsturen, waarna deze door deskundige monteurs zal worden beoordeeld en waar een vrijblijvende offerte voor wordt gemaakt. Bij akkoord komt een monteur bij u thuis langs om de schade te herstellen. Meer informatie vindt u Hier