Repareer zelf eenvoudig en snel vloeren

Met de reparatiestets van Proffill herstelt u zelf eenvoudig schade aan uw vloer van natuursteen of keramiek. Denk hierbij aan een splinter in uw marmeren vloer of een inkeping in keramische tegels. De reparatiesets zijn waterbestendig en kunnen hierdoor ook worden gebruikt voor terrastegels.

De reparatiesets zijn verkrijgbaar in diverse kleuren die onderling vermengd kunnen worden zodat u zelfs kleurstructuren kunt nabootsen.

Let op: met de reparatiesets van Proffill kunt u geen laminaatvloeren herstellen.

 

Reparatiesets op basis van twee componenten

Doordat de reparatiesets van Proffill op basis van twee componenten zijn, zijn deze vele malen sterker dan reguliere reparatiesets in de markt. U kunt de kleur van uw reparatieset zelf samenstellen doordat alle kleuren vermengbaar zijn.

Binnen een uur gereed

U hoeft geen ervaren doe-het-zelver of klusser te zijn om te repareren met Proffill. Door de bijgeleverde handleiding en instructie-foto's op de website is de reparatie binnen een uur gereed en na reparatie weer direct in gebruik te nemen.

Schade groter dan +/- 3 cm?

Bij schade groter dan +/- 3 cm raden wij de professionele reparatieservice van Sanifix aan. U kunt hiervoor foto’s van uw schade doorsturen, waarna deze door deskundige monteurs zal worden beoordeeld en waar een vrijblijvende offerte voor wordt gemaakt. Bij akkoord komt een monteur bij u thuis langs om de schade te herstellen. Meer informatie vindt u hier Hier