Kunstmarmer repareren

Met de reparatiesets van Proffill herstelt u snel en eenvoudig schade aan kunstmarmer sanitair. Kunstmarmer wordt ook wel (hoogglans) mineraalmarmer, gelcoating, polybeton of gietmarmer genoemd. De reparatiesets zijn uitermate geschikt voor deuken, doffe plekken en krassen in sanitair. 

De set wordt geleverd in de meest voorkomende kleur van kunstmarmer: RAL9010 (gebroken wit). De beschadiging kan hoogglans worden hersteld en verkleurd niet. Na gebruik kunnen reguliere huishoudelijke schoonmaakmiddelen worden gebruikt.

Reparatiesets op basis van twee componenten

Doordat de reparatiesets van Proffill op basis van twee componenten zijn, zijn deze vele malen sterker dan reguliere reparatiesets in de markt. U kunt de kleur van uw reparatieset zelf samenstellen doordat alle kleuren vermengbaar zijn.

Binnen een uur gereed

U hoeft geen ervaren doe-het-zelver of klusser te zijn om te repareren met Proffill. Door de bijgeleverde handleiding en instructie-foto's op de website is de reparatie binnen een uur gereed en na reparatie weer direct in gebruik te nemen.

Schade groter dan +/- 3 cm?

Bij schade groter dan +/- 3 cm raden wij de professionele reparatieservice van Sanifix aan. U kunt hiervoor foto’s van uw schade doorsturen, waarna deze door deskundige monteurs zal worden beoordeeld en waar een vrijblijvende offerte voor wordt gemaakt. Bij akkoord komt een monteur bij u thuis langs om de schade te herstellen. Meer informatie vindt u Hier