Repareer zelf eenvoudig en snel tegels

Met de reparatiesets van Proffill herstelt u zelf eenvoudig schade aan uw tegels van natuursteen of keramiek. Denk hierbij aan boorgaten, scheurtjes en inkepingen. De reparatiesets zijn waterbestendig en kunnen hierdoor ook worden gebruikt voor tuin- en terrastegels.

De reparatiesets zijn verkrijgbaar in 14 kleuren en deze kunnen met elkaar worden gemengd. Hierdoor is het mogelijk om uw eigen kleur naar wens zelf samen te stellen. U heeft bij de reparatiesets keuze uit 1-, 2-, of 3-gram reparatiemiddel in diverse kleuren.

Gebroken tegels herstellen

Voor gebroken tegels, bijvoorbeeld een uitgebroken stuk uit uw badkamertegel, heeft Proffill de natuursteenlijm ontwikkeld. Deze sterke lijm op basis van twee componenten is niet giftig en kan hierdoor veilig gebruikt worden in de badkamer en keuken. De lijm is ook geschikt voor keramische tegels. De reparatie is waterbestendig en kan behandeld worden met reguliere huishoudmiddelen.
Let op: doordat u een afgebroken stuk weer aan de tegel lijmt, zal dit niet onzichtbaar zijn. Voorbeeldfoto’s zijn hier te vinden.

Binnen een half uur gereed

U hoeft geen ervaren doe-het-zelver of klusser te zijn om te repareren met Proffill. Door de bijgeleverde handleiding en (korte) instructievideo’s op onze website is de reparatie binnen een half uur gepiept! De producten van Proffill harden snel uit en na herstel is het oppervlakte direct in gebruik te nemen.

Schade groter dan +/- 3 cm?

Bij schade groter dan +/- 3 cm raden wij de professionele reparatieservice van Sanifix aan. U kunt hiervoor foto’s van uw schade doorsturen, waarna deze door deskundige monteurs zal worden beoordeeld en waar een vrijblijvende offerte voor wordt gemaakt. Bij akkoord komt een monteur bij u thuis langs om de schade te herstellen. Meer informatie vindt u Hier