Repareer zelf eenvoudig en snel schade aan uw aanrechtblad

Met de reparatiesets van Proffill herstelt u zelf eenvoudig schade aan uw aanrechtblad, keukenblad of werkblad van natuursteen, composiet of keramiek. Denk hierbij aan een inkeping of splinter. De reparatiesets zijn niet giftig en hiervoor veilig te gebruiken in de keuken. Hiernaast zijn de sets waterbesteding en kan het oppervlakte na reparatie behandeld worden met reguliere huishoudmiddelen.

Gebroken keukenblad herstellen

Voor gebroken aanrechtbladen, bijvoorbeeld een uitgebroken stuk uit uw keukenblad, heeft Proffill de natuursteenlijm ontwikkeld. Deze sterke lijm op basis van twee componenten is niet giftig en kan hierdoor veilig gebruikt worden in de keuken. De reparatie is waterbestendig en kan behandeld worden met reguliere huishoudmiddelen.

Binnen een half uur gereed

U hoeft geen ervaren doe-het-zelver of klusser te zijn om te repareren met Proffill. Door de bijgeleverde handleiding en (korte) instructievideo’s op onze website is de reparatie binnen een half uur gepiept! De producten van Proffill harden snel uit en na herstel is het oppervlakte direct in gebruik te nemen.