Granieten aanrechtblad repareren

Met de reparatiesets van Proffill herstelt u zelf eenvoudig schade aan uw aanrechtblad van graniet. Doordat graniet vaak uit verschillende kleurtinten bestaat, kunt u uw reparatieset zelf samenstellen met 2 of 3 verschillende kleuren. U heeft hierbij keuze uit 14 kleuren.

De reparatiesets van Proffill zijn niet giftig en hierdoor geschikt voor veilig gebruik in de keuken. Hiernaast is het werkblad na reparatie direct weer in gebruik te nemen. De reparaties zijn waterbestendig en na de reparatie kan het granieten aanrechtblad met reguliere schoonmaakmiddelen worden behandeld. 

Gebroken granieten keukenblad herstellen

Voor gebroken aanrechtbladen, bijvoorbeeld een uitgebroken stuk uit uw keukenblad, heeft Proffill de natuursteenlijm ontwikkeld. Deze sterke lijm op basis van twee componenten is niet giftig en kan hierdoor veilig gebruikt worden in de keuken. De reparatie is waterbestendig en kan behandeld worden met reguliere huishoudmiddelen.

Binnen een half uur gereed

U hoeft geen ervaren doe-het-zelver of klusser te zijn om te repareren met Proffill. Door de bijgeleverde handleiding en (korte) instructievideo’s op onze website is de reparatie binnen een half uur gepiept! De producten van Proffill harden snel uit en na herstel is het oppervlakte direct in gebruik te nemen.

Schade groter dan +/- 3 cm?

Bij schade groter dan +/- 3 cm raden wij de professionele reparatieservice van Sanifix aan. U kunt hiervoor foto’s van uw schade doorsturen, waarna deze door deskundige monteurs zal worden beoordeeld en waar een vrijblijvende offerte voor wordt gemaakt. Bij akkoord komt een monteur bij u thuis langs om de schade te herstellen. Meer informatie vindt u Hier