Repareer zelf eenvoudig en snel schade aan marmer

Met de reparatiesets van Proffill herstelt u eenvoudig zelf kleine beschadigingen aan marmer(look). Denk hierbij aan putjes en inkepingen in marmeren vloeren of tegels. Doordat marmer bestaat uit meerdere kleuren, zijn de reparatiesets van Proffill samengesteld in speciaal voor marmer ontwikkelde grijs- en bruintinten die onderling vermengbaar zijn.

Gebroken marmer herstellen

Voor gebroken stukken marmer, bijvoorbeeld een uitgebroken stuk uit een aanrechtblad of tegel, heeft Proffill de natuursteenlijm ontwikkeld. Deze sterke lijm op basis van twee componenten is niet giftig en kan hierdoor veilig gebruikt worden in de keuken. De reparatie is waterbestendig en kan behandeld worden met reguliere huishoudmiddelen.

Reparatiesets op basis van twee componenten

Doordat de reparatiesets van Proffill op basis van twee componenten zijn, zijn deze vele malen sterker dan reguliere reparatiesets in de markt. U kunt de kleur van uw reparatieset zelf samenstellen doordat alle kleuren vermengbaar zijn.

Binnen een uur gereed

U hoeft geen ervaren doe-het-zelver of klusser te zijn om te repareren met Proffill. Door de bijgeleverde handleiding en instructie-foto's op de website is de reparatie binnen een uur gereed en na reparatie weer direct in gebruik te nemen.

Schade groter dan +/- 3 cm?

Bij schade groter dan +/- 3 cm raden wij de professionele reparatieservice van Sanifix aan. U kunt hiervoor foto’s van uw schade doorsturen, waarna deze door deskundige monteurs zal worden beoordeeld en waar een vrijblijvende offerte voor wordt gemaakt. Bij akkoord komt een monteur bij u thuis langs om de schade te herstellen. Meer informatie vindt u Hier