Keramiek repareren

Beschadigingen in uw keramische tegel, aanrechtblad of sanitair? Met de reparatiesets van Proffill repareert u deuken en inkepingen eenvoudig zelf! Onze reparatiesets zijn speciaal ontwikkeld om keramische wastafels, toiletten, baden, aanrechtbladen en wand- en vloertegels snel en vakkundig te herstellen.

De reparatiesets zijn verkrijgbaar in 14 kleuren en deze kunnen met elkaar worden gemengd. Hierdoor is het mogelijk om uw eigen kleur naar wens zelf samen te stellen. U heeft bij de reparatiesets keuze uit 1-, 2-, of 3-gram reparatiemiddel in diverse kleuren.

Let op: objecten van keramiek worden soms verward met objecten van kunstmarmer. Indien u twijfelt raden wij u aan om foto's van uw object per WhatsApp of e-mail info@proffill.nl door te sturen. Een vakkundige schadehersteller kijkt dan met u mee om te garanderen dat u de juiste set aanschaft.

Scheuren en gaten in keramiek repareren

Voor gaten en putten in oppervlakten van Keramiek raden wij de Sanitair reparatieset met stoppasta aan. Stoppasta wordt ook wel kneedbaar metaal genoemd en vult de ondergrond op waardoor het repraratiemiddel niet doorvloeit. Deze reperatiesets zijn geschikt wanneer u geen ondergrond hebt en het gaatje een maximale doorsnede van +/- 3cm heeft.

Voor het bereiken van optimale glans in schade van Keramiek raden wij de Sanitair Reparatieset aan. Deze set is ook te gebruiken voor het herstellen van (wand)tegels. Deze set is geschikt wanneer de ondergrond nog intact is.

De sanitair reparatiesets zijn verkrijgbaar in de kleur standaard wit.

Binnen een half uur gereed

U hoeft geen ervaren doe-het-zelver of klusser te zijn om te repareren met Proffill. Door de bijgeleverde handleiding en (korte) instructievideo’s op onze website is de reparatie binnen een half uur gepiept! De producten van Proffill harden snel uit en na herstel is het oppervlakte direct in gebruik te nemen.

Schade groter dan +/- 3 cm?

Bij schade groter dan +/- 3 cm raden wij de professionele reparatieservice van Sanifix aan. U kunt hiervoor foto’s van uw schade doorsturen, waarna deze door deskundige monteurs zal worden beoordeeld en waar een vrijblijvende offerte voor wordt gemaakt. Bij akkoord komt een monteur bij u thuis langs om de schade te herstellen. Meer informatie vindt u Hier