Keramiek repareren

Beschadigingen in uw keramische tegel, aanrechtblad of sanitair? Met de reparatiesets van Proffill repareert u deuken en inkepingen eenvoudig zelf! Onze reparatiesets zijn speciaal ontwikkeld om keramische wastafels, toiletten, baden, aanrechtbladen en wand- en vloertegels snel en vakkundig te herstellen.

Let op: sanitair van keramiek worden soms verward met objecten van kunstmarmer. Indien u twijfelt raden wij u aan om foto's van uw object per WhatsApp of e-mail info@proffill.nl door te sturen. Een vakkundige schadehersteller kijkt dan met u mee om te garanderen dat u de juiste set aanschaft.

Keramiek Sanitair repareren

Voor gaten en putten in oppervlakten van Keramiek raden wij de Sanitair reparatieset met stoppasta aan. Stoppasta wordt ook wel kneedbaar metaal genoemd en vult de ondergrond op waardoor het repraratiemiddel niet doorvloeit. Deze reperatiesets zijn geschikt wanneer u geen ondergrond hebt en het gaatje een maximale doorsnede van +/- 3cm heeft.

Voor het bereiken van optimale glans in schade van Keramiek raden wij de Sanitair Reparatieset aan. Deze set is ook te gebruiken voor het herstellen van witte (wand)tegels. Deze set is geschikt wanneer de ondergrond nog intact is.

Tegels en aanrechtbladen van keramiek repareren

Voor schade als putjes, inkepingen en diepe krassen in tegels en aanrechtbladen van keramiek, zijn de reparatiesets van Proffill ontwikkeld. Deze reparatiesets zijn op basis van twee componenten waardoor de reparatie vele malen sterker is dan reguliere reparatiesets. De reparatiesets zijn verkrijgbaar in diverse kleuren die onderling vermengd kunnen worden zodat u zelfs kleurstructuren kunt nabootsen.

Binnen een uur gereed

U hoeft geen ervaren doe-het-zelver of klusser te zijn om te repareren met Proffill. Door de bijgeleverde handleiding en instructie-foto's op de website is de reparatie binnen een uur gereed en na reparatie weer direct in gebruik te nemen.

Schade groter dan +/- 3 cm?

Bij schade groter dan +/- 3 cm raden wij de professionele reparatieservice van Sanifix aan. U kunt hiervoor foto’s van uw schade doorsturen, waarna deze door deskundige monteurs zal worden beoordeeld en waar een vrijblijvende offerte voor wordt gemaakt. Bij akkoord komt een monteur bij u thuis langs om de schade te herstellen. Meer informatie vind u Hier