Keramiek repareren

Beschadigingen in uw keramische tegel, aanrechtblad of sanitair? Met de reparatiesets van Proffill repareert krassen, scheuren en deuken eenvoudig zelf! Onze reparatiesets zijn speciaal ontwikkeld om keramische wastafels, toiletten, baden, aanrechtbladen en wand- en vloertegels snel en vakkundig te herstellen.

Scheuren en gaten in keramiek repareren

Voor lichten krassen, putjes en kleine inkepingen in Keramiek raden wij de reparatiesets voor keramiek aan, verkrijgbaar met 1 of 2 gram reparatiemiddel. 

Voor gaten en scheuren in oppervlakten van Keramiek raden wij de Sanitair reparatieset met stoppasta aan. Stoppasta wordt ook wel kneedbaar metaal genoemd en vult de ondergrond op waardoor het repraratiemiddel niet doorvloeit. Deze reperatiesets zijn geschikt wanneer u geen ondergrond hebt en het gaatje een maximale doorsnede van +/- 3cm heeft.

Voor diepere krassen en deuken in Keramiek raden wij de Sanitair Reparatieset aan. Deze set is ook te gebruiken voor het herstellen van (wand)tegels. Deze set is geschikt wanneer de ondergrond nog intact is.

Binnen een half uur gereed

U hoeft geen ervaren doe-het-zelver of klusser te zijn om te repareren met Proffill. Door de bijgeleverde handleiding en (korte) instructievideo’s op onze website is de reparatie binnen een half uur gepiept! De producten van Proffill harden snel uit en na herstel is het oppervlakte direct in gebruik te nemen.