Keramiek repareren

Beschadigingen in uw keramische tegel, aanrechtblad? Met de reparatiesets van Proffill repareert u deuken en inkepingen eenvoudig zelf! Onze reparatiesets zijn speciaal ontwikkeld om baden, douchebakken, aanrechtbladen en wand- en vloertegels snel en vakkundig te herstellen.

Let op: sanitair van keramiek worden soms verward met objecten van kunstmarmer. Indien u twijfelt raden wij u aan om foto's van uw object per WhatsApp of e-mail info@proffill.nl door te sturen. Een vakkundige schadehersteller kijkt dan met u mee om te garanderen dat u de juiste set aanschaft.

 

Tegels en aanrechtbladen van keramiek repareren

Voor schade als putjes, inkepingen en diepe krassen in tegels en aanrechtbladen van keramiek, zijn de reparatiesets van Proffill ontwikkeld. Deze reparatiesets zijn op basis van twee componenten waardoor de reparatie vele malen sterker is dan reguliere reparatiesets. De reparatiesets zijn verkrijgbaar in diverse kleuren die onderling vermengd kunnen worden zodat u zelfs kleurstructuren kunt nabootsen.

Binnen een uur gereed

U hoeft geen ervaren doe-het-zelver of klusser te zijn om te repareren met Proffill. Door de bijgeleverde handleiding en instructie-foto's op de website is de reparatie binnen een uur gereed en na reparatie weer direct in gebruik te nemen.

Schade groter dan +/- 3 cm?

Bij schade groter dan +/- 3 cm raden wij de professionele reparatieservice van Sanifix aan. U kunt hiervoor foto’s van uw schade doorsturen, waarna deze door deskundige monteurs zal worden beoordeeld en waar een vrijblijvende offerte voor wordt gemaakt. Bij akkoord komt een monteur bij u thuis langs om de schade te herstellen. Meer informatie vind u Hier