Reparatiesets

Met de reparatiesets van Proffill repareert u eenvoudig en snel kleine beschadigen van maximaal +/-3 cm. Onze reparatiesets zijn geschikt voor het herstellen van putjes en inkepingen aan sanitair, tegels en aanrechtbladen van diverse materialen. Reparaties zijn waterdicht en na herstel te onderhouden met reguliere schoonmaakmiddelen.

De reparatiesets zijn ontwikkeld voor het herstellen van schade aan sanitair, (wand)tegels en aanrechtbladen. Onze reparatiesets zijn ontwikkeld voor diverse ondergronden waardoor u al uw verschillende reparatie zelf kunt uitvoeren: van een inkeping in uw bad tot een diepe kras in uw aanrechtblad. De reparatiesets zijn water- en vochtbestendig waardoor het ook geschikt is voor het herstellen van (tuin)tegels.

Doordat de reparatiesets van Proffill bestaan uit twee componenten zijn de reparatiesets van Proffill vele malen sterker dan reguliere reparatiesets. Hiernaast heeft u keuze uit diverse kleuren om uw gewenste kleur zelf samen te stellen.

Schade groter dan +/- 3 cm?

Bij schade groter dan +/- 3 cm raden wij de professionele reparatieservice van Sanifix aan. U kunt hiervoor foto's van uw schade doorsturen, waarna deze door deskundige monteurs zal worden beoordeeld en waar een vrijblijvende offerte voor wordt gemaakt. Bij akkoord komt een monteur bij u thuis langs om de schade te herstellen. Meer informatie vindt u hier.