Reparatiesets

Met de reparatiesets van Proffill repareert u eenvoudig en snel kleine beschadigen van maximaal +/-3 cm. Onze reparatiesets zijn geschikt voor het herstellen van putjes en inkepingen aan sanitair, tegels en aanrechtbladen van diverse materialen. Een reparatie in in maximaal 30 minuten uitgevoerd.

De reparatiesets zijn ontwikkeld voor het herstellen van schade aan sanitair, (wand)tegels en aanrechtbladen. Onze reparatiesets zijn ontwikkeld voor diverse ondergronden waardoor u al uw verschillende reparatie zelf kunt uitvoeren: van een inkeping in uw bad tot een diepe kras in uw aanrechtblad. De reparatiesets zijn water- en vochtbestendig waardoor het ook geschikt is voor het herstellen van (tuin)tegels.

Met onze handige instructievideo’s en handleidingen is de reparatie een fluitje van een cent en is het object binnen 30 minuten weer in gebruik te nemen. Twijfelt u over uw ondergrond? Onze monteurs kijken graag met u mee. Stuur hiervoor uw schadefoto’s door via de WhatsApp link.

Schade groter dan +/- 3 cm?
Bij schade groter dan +/- 3 cm raden wij de professionele reparatieservice van Sanifix aan. U kunt hiervoor foto’s van uw schade doorsturen, waarna deze door deskundige monteurs zal worden beoordeeld en waar een vrijblijvende offerte voor wordt gemaakt. Bij akkoord komt een monteur bij u thuis langs om de schade te herstellen. Meer informatie vindt u hier.

Geen producten in deze categorie