Zakelijk

De reparatiesets van Proffill worden gebruikt voor het professioneel repareren van schade aan diverse materialen als acryl en natuursteen. Proffill biedt diverse zakelijke oplossingen als verkooppunten met staffelkorting en verkoop aan professionals.

Verkooppunt worden

Heeft u een (web)winkel en interesse in de verkoop van Proffill reparatiesets? Doordat wij onze verkooppunten graag uitbreiden bieden wij aantrekkelijke staffelkortingen aan. Hiernaast is het mogelijk om gepersonaliseerde kleuren samen te stellen. Neemt u voor meer informatie contact op middels het contactformulier.

Professioneel gebruik

Doordat de reparatiesets van Proffill eenvoudig en snel in gebruik zijn de sets uitermate geschikt voor professionals als schadeherstellers en aannemers. Proffill biedt naast de reparatiesets de professional reparatiekoffer aan. Deze koffer biedt reparatiemiddel voor alle gronden in diverse kleuren. Ook hierbij is het mogelijk om kleuren te personaliseren. Neemt u voor meer informatie contact op middels onderstaand contactformulier.

 

Heeft u nog vragen?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op:

info@proffill.nl

0345631581

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 08:30 en 17:00 en via e-
mail op info@proffill.nl.