Acryl Sanitair repareren

Met de reparatiesets van Proffill herstelt u eenvoudig zelf kleine beschadigingen aan Acryl, ook wel kunststof of acrylaat genoemd. Denk hierbij aan gaatje in uw douchebak of een putje in uw bad. De doe-het-zelf sets zijn speciaal ontwikkeld om beschadigingen aan uw acryl sanitair te herstellen.

De reparatiesets zijn in de drie meest gangbare kleuren te verkrijgen: standaard wit, pergamon creme en pergamon grijs. De reparatie is waterbestendig en kan behandeld worden met huishoudelijke schoonmaakmiddelen. Proffill is niet giftig.

Scheuren in gaten in Acryl sanitair herstellen

Voor gaten en scheuren in oppervlakten van Acryl raden wij de Sanitair reparatieset met stoppasta aan. Stoppasta wordt ook wel kneedbaar metaal genoemd en vult de ondergrond op waardoor het reparatiemiddel niet doorvloeit. Deze reparatiesets zijn geschikt wanneer u geen ondergrond hebt en het gaatje een maximale doorsnede van +/- 3cm heeft.

Voor diepere krassen en deuken in Acryl raden wij de Sanitair Reparatieset aan. Deze set is geschikt wanneer de ondergrond nog intact is.

Binnen een half uur gereed

U hoeft geen ervaren doe-het-zelver of klusser te zijn om te repareren met Proffill. Door de bijgeleverde handleiding en (korte) instructievideo’s op onze website is de reparatie binnen een half uur gepiept! De producten van Proffill harden snel uit en na herstel is het oppervlak direct in gebruik te nemen.

Schade groter dan +/- 3 cm?

Bij schade groter dan +/- 3 cm raden wij de professionele reparatieservice van Sanifix aan. U kunt hiervoor foto’s van uw schade doorsturen, waarna deze door deskundige monteurs zal worden beoordeeld en waar een vrijblijvende offerte voor wordt gemaakt. Bij akkoord komt een monteur bij u thuis langs om de schade te herstellen. Meer informatie vindt u Hier