Acryl Sanitair repareren

Met de reparatiesets van Proffill herstelt u eenvoudig zelf kleine beschadigingen aan Acryl, ook wel kunststof of acrylaat genoemd. Denk hierbij aan gaatje in uw douchebak of een putje in uw bad. De doe-het-zelf sets zijn speciaal ontwikkeld om beschadigingen aan uw acryl sanitair te herstellen. De reparatie is waterdicht en kan onderhouden worden reguliere huishoudmiddelen.

Scheuren in gaten in Acryl sanitair herstellen

Voor gaten en scheuren in oppervlakten van Acryl raden wij de Sanitair reparatieset met stoppasta aan. Stoppasta wordt ook wel kneedbaar metaal genoemd en vult de ondergrond op waardoor het reparatiemiddel niet doorvloeit. Deze reparatiesets zijn geschikt wanneer u geen ondergrond hebt en het gaatje een maximale doorsnede van +/- 3cm heeft.

Voor diepere krassen en deuken in Acryl raden wij de Sanitair Reparatieset aan. Deze set is geschikt wanneer de ondergrond nog intact is.

Reparatiesets op basis van twee componenten

Doordat de reparatiesets van Proffill op basis van twee componenten zijn, zijn deze vele malen sterker dan reguliere reparatiesets in de markt. U kunt de kleur van uw reparatieset zelf samenstellen doordat alle kleuren vermengbaar zijn.

Binnen een uur gereed

U hoeft geen ervaren doe-het-zelver of klusser te zijn om te repareren met Proffill. Door de bijgeleverde handleiding en instructie-foto's op de website is de reparatie binnen een uur gereed en na reparatie weer direct in gebruik te nemen.

Schade groter dan +/- 3 cm?

Bij schade groter dan +/- 3 cm raden wij de professionele reparatieservice van Sanifix aan. U kunt hiervoor foto’s van uw schade doorsturen, waarna deze door deskundige monteurs zal worden beoordeeld en waar een vrijblijvende offerte voor wordt gemaakt. Bij akkoord komt een monteur bij u thuis langs om de schade te herstellen. Meer informatie vindt u Hier