Antislip behandelingen

Last van een gladde bladkamervloer, tegelvloer, trappen of andere oppervlakten? Met de antislip set van Proffill creëert u zelf eenvoudig en snel een antislip laag op uw objecten. De set is geschikt voor vloeren en oppervlakten van keramiek, natuursteen & composiet. Dit is inclusief marmer(look).

Antislip set

De antislip set van Proffill bestaat uit de professionele vloerreiniger en antislip spray. Met deze set creëert u zelf eenvoudig en snel een antislip laag op uw tegelvloer. Er is geen ingewikkelde behandeling noodzakelijk en na gebruik is de vloer na een paar minuten direct beloopbaar, zelfs met blote voeten. Na de behandeling kunt u het behandelde oppervlakte (blijven) reinigen en onderhouden met de vloerreiniger.

Niet schadelijk
De antislip-laag van de Antislipspray van Proffill remt de opbouw van schadelijke bacteriën. Hiernaast is het milieuvriendelijk en volledig biologisch afbreekbaar.

Professionele antislip oplossingen

Twijfelt u of uw ondergrond geschikt is voor onze Antislip spray? U kunt eenvoudig foto's van uw vloer sturen via Whatsapp of info@proffill.nl. Indien gewenst bieden wij ook professionele antislip