Antislip spray

19,95
(Incl.)
+

Let op: de antislip spray dient gebruikt te worden met een professionele vloerreiniger. Zonder professionele reiniging (ontvettend en schuimvrij) hecht de antislip spray niet! Bij eerste gebruik raden wij u aan om antislipset te gebruiken.

Met de antislip spray van Proffill maakt u gladde oppervlaktes als (badkamer)tegelvloeren stroef. De antislip spray hecht in het oppervlakte van de tegel en zorgt voor een duurzame antisliplaag die de tegel ook beschermd. De behandeling tast de tegel verder niet aan waardoor het resultaat onzichtbaar, maar wel duidelijk voelbaar is.

De antislip spray is geschikt voor tegels van keramiek en natuursteen, dus ook uw marmeren tegels kunt u met deze set antislip maken. Na gebruik is het oppervlakte binnen 5 minuten weer beloopbaar.

Gebruiksaanwijzing

Breng de antislip spray aan op een gereinigde en ontvette vloer. Wanneer dit is opgedroogd brengt u de Antislip spray in een geleidelijke laag aan op de vloer. Laat de antislipspray circa 3 minuten inwerken, deze mag niet opdrogen. Voer na 3 minuten een glijtest uit door uw gehele gewicht op de vloer te laten rusten. Indien u tevreden bent met de stroefheid kunt de laag een minuut extra laten intrekken, net zolang totdat u tevreden bent met resultaat. Wanneer u tevreden bent, spoelt u de vloer ruimschoots na met water.

Inhoud

Met 500 ml maakt u ongeveer 6 m2 antislip.

Ook interessant

29,95 (Incl.)
14,00 (Incl.)

Bestel ook Onderhoudsproducten van hoge kwaliteit!

24,95 (Incl.)
14,95 (Incl.)
14,95 (Incl.)
14,95 (Incl.)
14,95 (Incl.)