Sanitairreiniger

14,95
(Incl.)
+

Reinig snel en eenvoudig sanitair en objecten in huis met de sanitairreiniger van Proffill

Voor alledaagse schoonmaakwerkzaamheden aan sanitair en alle objecten in huis biedt de sanitairreiniger van Proffill uitkomst. De onderhoudsreiniger kan gebruikt worden op alle harde, niet-poreuze oppervlakten en is uitermate geschikt voor onderhoud van sanitair. Dankzij het krachtige reinigingsmiddel wordt vuil moeiteloos verwijderd zonder uw object te beschadigen. 

Naast sanitair is de onderhoudsreiniger ook uitermate geschikt voor reiniging van overige harde objecten in huis als de keuken en woonkamer. Zo is het tevens geschikt voor objecten van hout of kunststof.

Poetsdoek

De onderhoudsreiniger wordt geleverd exclusief poetsdoek. Een poetsdoek van hoogwaardige kwaliteit is hier te bestellen

Korte gebruiksaanwijzing

Met de ON/OFF knop kunt u de spraykop naar wens aan- en uitzetten. Spray Proffill onderhoudsreiniger op een afstand van 20-25 centimeter op het te reiniger oppervlak, laat het 1 minuut inwerken en neem af met een vochtige doek. Spoel het oppervlak na, mocht de handeling niet voldoende zijn kunt u deze herhalen.

Herbruikbaar

De onderhoudsreiniger van Proffill is verkrijgbaar in 1000 ML en met de ON/OFF knop is de spray gemakkelijk en veilig af te sluiten.

Ook interessant

14,00 (Incl.)
14,95 (Incl.)
14,95 (Incl.)
14,95 (Incl.)
24,95 (Incl.)

Bestel ook Onderhoudsproducten van hoge kwaliteit!

24,95 (Incl.)
14,95 (Incl.)
14,95 (Incl.)
14,95 (Incl.)
14,95 (Incl.)