Natuursteen repareren

Met de reparatiesets van Proffill herstelt u eenvoudig zelf kleine beschadigingen aan natuursteen. Denk hierbij aan een inkeping in uw marmeren vloer, aanrechtbladen, keukenbladen, werkbladen, tegels, vensterbanken en dorpels.

Geschikt voor alle soorten natuursteen

De reparatiesets van Proffill zijn geschikt voor alle soorten natuursteen, als: marmer, hardsteen, travertin, kalksteen, leisteen, zandsteen, kwartsiet en graniet. Hiernaast zijn de reparatiesets waterbestendig en kunnen hierdoor ook gebruikt worden voor tuintegels.

Gebroken natuursteen herstellen

Voor gebroken stukken natuursteen, bijvoorbeeld een uitgebroken stuk uit een aanrechtblad, heeft Proffill de natuursteenlijm ontwikkeld. Deze sterke lijm op basis van twee componenten is niet giftig en kan hierdoor veilig gebruikt worden in de keuken. De reparatie is waterbestendig en kan behandeld worden met reguliere huishoudmiddelen.

Binnen een half uur gereed

U hoeft geen ervaren doe-het-zelver of klusser te zijn om te repareren met Proffill. Door de bijgeleverde handleiding en (korte) instructievideo’s op onze website is de reparatie binnen een half uur gepiept! De producten van Proffill harden snel uit en na herstel is het oppervlakte direct in gebruik te nemen.