Bad repareren

Met de reparatiesets van Proffilll herstelt u zelf eenvoudig en snel kleine beschadigingen aan uw bad. Bijvoorbeeld een scheur in uw acryl bad of een inkeping in een geëmailleerd bad. De reparatiesets zijn ontwikkeld voor alle materialen van uw bad: acryl, keramiek, emaille en natuursteen.

De reparatiesets van Proffil zijn in de meest gangbare kleuren te verkrijgen: standaard wit, zwart, pergamon creme en pergamon grijs. Met de 2 gram reparatiesets is het hiernaast mogelijk om kleuren te mengen. De reparatiesets zijn niet giftig en na gebruik kan het oppervlakte behandeld worden met huishoudelijke schoonmaakmiddelen.

Gaten en scheuren in baden repareren

Voor gaten en scheuren in baden raden wij de Sanitair reparatieset met stoppasta aan. Stoppasta wordt ook wel kneedbaar metaal genoemd en vult de ondergrond op waardoor het repraratiemiddel niet doorvloeit. Deze reperatiesets zijn geschikt wanneer u geen ondergrond hebt en het gaatje een maximale doorsnede van +/- 3cm heeft.

Voor diepere krassen en deuken in uw bad raden wij de Sanitair Reparatieset aan. Deze set is ook te gebruiken voor het herstellen van (wand)tegels. Deze set is geschikt wanneer de ondergrond nog intact is.

Binnen een half uur gereed

U hoeft geen ervaren doe-het-zelver of klusser te zijn om te repareren met Proffill. Door de bijgeleverde handleiding en (korte) instructievideo’s op onze website is de reparatie binnen een half uur gepiept! De producten van Proffill harden snel uit en na herstel is het oppervlakte direct in gebruik te nemen.