Onze oplossingen

Schade aan sanitair, (wand)tegels of aanrechtbladen? Met de reparatieproducten van Proffill herstelt u zelf eenvoudig en snel schade aan diverse ondergronden. Ons uitgebreide assortiment kent producten voor het herstellen van schade als putjes en inkepingen en krassen.

Inkepingen en deukjes herstellen

Voor inkepingen en deuken in uw sanitair (wand)tegels en aanrechtbladen hebben wij de reparatiesets van Proffill ontwikkeld. Deze zijn verkrijgbaar in 14 tinten die u zelf kunt samenstellen. De reparatie is binnen maximaal 30 minuten afgerond en is warmte- en vochtbestendig.

Krassen herstellen

Om krassen in sanitair, tegels een aanrechtbladen te herstellen hebben wij de lakstifen ontwikkeld van hoogwaardige kwaliteit. Hiermee camoufleert u eenvoudig en snel krassen en kleine beschadigingen. De lakstiften zijn verkrijgbaar in 14 tinten en uitermate geschikt voor het nabootsten van structuur van bijvoorbeeld marmer.

Tegelvloeren anti-slip maken

Met de anti-slip set van Proffill maakt u zelf uw (badkamer)vloer anti-slip. De set bestaat uit een professionele vloerreiniger en een antislip spray waarmee u binnen een half uur uw vloer zelf anti-slip maakt.

Onderhoud aan sanitair, tegels en aanrechtbladen

Om uw (herstelde) objecten te onderhouden heeft Proffill een uitgebreide lijn aan onderhoud- en reinigingsobjecten. Deze lijn is uitermate geschikt voor het onderhouden van sanitair, tegels en aanrechtbladen en hiernaast te gebruiken voor huishoudelijk schoonmaak werk.