Onze oplossingen

Schade aan sanitair, (wand)tegels of aanrechtbladen is met de reparatiesets van Proffill eenvoudig en snel zelf te herstellen. Alle reparatiesets zijn op basis van twee componenten waardoor deze sterker zijn dan reguliere reparatiesets. U kunt de kleuren zelf samenstellen en de kleuren kunnen onderling gemengd worden. 

Inkepingen en deukjes herstellen

Voor inkepingen en deuken in uw sanitair (wand)tegels en aanrechtbladen tot +/- 3 cm omvang hebben wij de reparatiesets voor sanitair, tegels en aanrechtbladen. Voor het herstellen van Sanitair raden wij de Sanitair reparatieset aan: indien u scheuren of gaten heeft raden wij de Sanitair reparatieset met stoppasta aan. 

Voor schade aan tegels & aanrechtbladen raden wij de Reparatiesets aan. U heeft hierbij keuze uit diverse kleuren die mengbaar zijn waardoor u zelf de gewenste kleur kunt samenstellen.

Krassen herstellen

Om krassen in sanitair, tegels een aanrechtbladen te herstellen hebben wij de lakstifen ontwikkeld van hoogwaardige kwaliteit. Hiermee camoufleert u eenvoudig en snel krassen en kleine beschadigingen. De lakstiften zijn verkrijgbaar in 14 tinten en uitermate geschikt voor het nabootsten van structuur van bijvoorbeeld marmer.

Tegelvloeren anti-slip maken

Met de anti-slip set van Proffill maakt u zelf uw (badkamer)vloer anti-slip. De set bestaat uit een professionele vloerreiniger en een antislip spray waarmee u binnen een half uur uw vloer zelf anti-slip maakt.

Onderhoud aan sanitair, tegels en aanrechtbladen

Om uw (herstelde) objecten te onderhouden heeft Proffill een uitgebreide lijn aan onderhoud- en reinigingsobjecten. Deze lijn is uitermate geschikt voor het onderhouden van sanitair, tegels en aanrechtbladen en hiernaast te gebruiken voor huishoudelijk schoonmaak werk.