Porselein repareren

Met de reparatiesets van Proffill herstelt u eenvoudig zelf kleine beschadigingen aan porselein. Denk hierbij aan barst in uw douchebak of een putje in uw bad. De doe-het-zelf sets zijn speciaal ontwikkelt om beschadigingen aan uw sanitair van porselein te herstellen.

De reparatiesets zijn in de drie meest gangbare kleuren te verkrijgen: standaard wit, pergamon creme en pergamon grijs. De reparatie is waterbestendig en kan behandeld worden met huishoudelijke schoonmaakmiddelen. Proffill is niet giftig.

Scheuren in gaten in sanitair van porselein herstellen

Voor lichten krassen, putjes en kleine inkepingen in porselein raden wij de reparatiesets voor keramiek aan, verkrijgbaar met 1 of 2 gram reparatiemiddel. 

Voor gaten en scheuren in oppervlakten van porselein raden wij de Sanitair reparatieset met stoppasta aan. Stoppasta wordt ook wel kneedbaar metaal genoemd en vult de ondergrond op waardoor het repraratiemiddel niet doorvloeit. Deze reperatiesets zijn geschikt wanneer u geen ondergrond hebt en het gaatje een maximale doorsnede van +/- 3cm heeft.

Voor diepere krassen en deuken in porselein raden wij de Sanitair Reparatieset aan. Deze set is ook te gebruiken voor het herstellen van (wand)tegels. Deze set is geschikt wanneer de ondergrond nog intact is.

Binnen een half uur gereed

U hoeft geen ervaren doe-het-zelver of klusser te zijn om te repareren met Proffill. Door de bijgeleverde handleiding en (korte) instructievideo’s op onze website is de reparatie binnen een half uur gepiept! De producten van Proffill harden snel uit en na herstel is het oppervlakte direct in gebruik te nemen.