Klantenservice

U kunt op onze webshop als doe het zelver complete reparatiesets bestellen waarin alle benodigdheden zitten voor het repareren van tientallen beschadigingen. Voor de professionele herstellers zijn alle materialen per stuk of per verpakkingseenheid te bestellen.

Niet tevreden?
We doen ons best om iedereen tevreden te stellen, maar het zou natuurlijk kunnen dat u niet tevreden bent. Geeft u dit aan dan zorgen wij voor een passende oplossing!

 

Betalen

Proffill accepteert de volgende betaalmethoden:

  • iDEAL: via de vertrouwde online betaalomgeving van je bank
  • Achteraf betalen: ontvang achteraf de factuur met Afterpay
  • Creditcard: wij accepteren Euro- en MasterCard, Visa en American Express
  • Paypal: ook hier zijn geen extra kosten aan verbonden
  • Bancontact: voor onze Belgische klanten


Veilig online afrekenen:

Voor de online betalingen maken wij gebruik van een veilige SSL-verbinding verbinding. Te herkennen aan het groene slotje in uw adressenbalk. Dit betekent dat alle persoonlijke gegevens die je ons toevertrouwd worden versleuteld. Hierdoor kunnen anderen jouw informatie niet inzien. De belangrijkste bescherming blijft echter je eigen wachtwoord. Geef je wachtwoord nooit aan andere mensen en vermijd open toegang tot jouw account.

Proffill B.V. voldoet aan de geldende privacywetgeving en alle wettelijke voorschriften. Je contactinformatie wordt enkel gebruikt om bestellingen te verwerken en om onze diensten voortdurend te verbeteren. Informatie wordt nooit zonder jouw toestemming verstrekt aan derden. Voor meer informatie zie het Privacy Statement.

 

Bezorgen

Wij verzenden bestellingen naar adressen in Nederland met PostNL. Indien de bestelling niet als brievenbuspost verzonden kan worden, wordt de bestelling als pakket inclusief track & trace verzonden. PostNL bezorgt brievenbuspost van dinsdag t/m zaterdag en pakketjes op werkdagen, meestal binnen 24 uur.

Bestellingen naar adressen buiten Nederland worden verzonden met PostNL, BPost of Deutsche Post/DHL.

Proffill B.V. is niet verantwoordelijk voor vertraging van de bestelling tijdens verzending door PostNL, BPost of Deutsche Post/DHL. U ontvangt van ons een verzendbevestiging, zodra uw bestelling verzonden is.

Besteld u voor 15:00 dan wordt uw bestelling nog diezelfde dag verzonden.

 

Retour

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst van uw bestelling zonder opgave van reden te annuleren. De kosten van de retourzending zijn voor uw rekening. Na goede ontvangst van de goederen zullen wij het volledige aankoopbedrag (inclusief evt. verzendkosten) binnen 14 dagen aan u terugbetalen.

Herroepingsrecht:

Om het herroepingsrecht uit te oefenen, dient u ons schriftelijk (per post of e-mail), op de hoogte stellen van uw beslissing de overeenkomst te herroepen. Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om uw mededeling betreffende uw uitoefening van het herroepingsrecht naar ons te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken.

Als u de overeenkomst herroept, ontvangt u de betaling die u tot op dat moment heeft gedaan, inclusief eventuele leveringskosten onverwijld van ons terug. Wij wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen.

Hier link plaatsen naar PDF retourformulier die bezoeker kan downloaden

Heeft u nog vragen?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op:

info@proffill.nl

0345631581

WhatsApp met een specialist

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 08:30 en 17:00 en via e-
mail op info@proffill.nl.