Wastafel repareren

Met de reparatiesets van Proffilll herstelt u zelf eenvoudig en snel kleine beschadigingen aan uw wastafel. Denk hierbij aan inkepingen, deukjes of gaten. De reparatiesets zijn ontwikkelt voor alle materialen van uw wastafel: keramiek en porselein, emaille en natuursteen.

De reparatiesets van Proffil zijn in 14 kleuren verkrijgbaar. Met de 2- en 3 gram reparatiesets is het hiernaast mogelijk om kleuren te mengen. De reparatiesets zijn niet giftig en na gebruik kan het oppervlakte behandeld worden met huishoudelijke schoonmaakmiddelen.

Gaten en scheuren in wastafels repareren

Voor gaten en scheuren in uw wastafel raden wij de Sanitair reparatieset met stoppasta aan. Stoppasta wordt ook wel kneedbaar metaal genoemd en vult de ondergrond op waardoor het repraratiemiddel niet doorvloeit. Deze reperatiesets zijn geschikt wanneer u geen ondergrond hebt en het gaatje een maximale doorsnede van +/- 3cm heeft.

Voor diepere krassen en deuken in uw wastafel raden wij de Sanitair Reparatieset aan. Deze set is ook te gebruiken voor het herstellen van (wand)tegels. Deze set is geschikt wanneer de ondergrond nog intact is.

Binnen een half uur gereed

U hoeft geen ervaren doe-het-zelver of klusser te zijn om te repareren met Proffill. Door de bijgeleverde handleiding en (korte) instructievideo’s op onze website is de reparatie binnen een half uur geklaard! De producten van Proffill harden snel uit en na herstel is het oppervlakte direct in gebruik te nemen.

Schade groter dan +/- 3 cm?

Bij schade groter dan +/- 3 cm raden wij de professionele reparatieservice van Sanifix aan. U kunt hiervoor foto’s van uw schade doorsturen, waarna deze door deskundige monteurs zal worden beoordeeld en waar een vrijblijvende offerte voor wordt gemaakt. Bij akkoord komt een monteur bij u thuis langs om de schade te herstellen. Meer informatie vindt u hier Hier