Emaille sanitair repareren

Beschadigingen in uw geëmailleerd sanitair? Met de reparatiesets van Proffill repareert u inkepingen en deuken eenvoudig zelf! Onze reparatiesets zijn speciaal ontwikkeld om geëmailleerde wastafels, toiletten en baden snel en vakkundig te herstellen. De reparatie is waterdicht en kan onderhouden worden reguliere huishoudmiddelen.

Let op: wanneer de zwarte ondergrond zichtbaar is, raden wij u aan om dit eerst in te kleuren met een lakstift om doorschijnen te voorkomen.

Reparatiesets op basis van twee componenten

Doordat de reparatiesets van Proffill op basis van twee componenten zijn, zijn deze vele malen sterker dan reguliere reparatiesets in de markt. U kunt de kleur van uw reparatieset zelf samenstellen doordat alle kleuren vermengbaar zijn.

Binnen een uur gereed

U hoeft geen ervaren doe-het-zelver of klusser te zijn om te repareren met Proffill. Door de bijgeleverde handleiding en instructie-foto's op de website is de reparatie binnen een uur gereed en na reparatie weer direct in gebruik te nemen.

Schade groter dan +/- 3 cm?

Bij schade groter dan +/- 3 cm raden wij de professionele reparatieservice van Sanifix aan. U kunt hiervoor foto’s van uw schade doorsturen, waarna deze door deskundige monteurs zal worden beoordeeld en waar een vrijblijvende offerte voor wordt gemaakt. Bij akkoord komt een monteur bij u thuis langs om de schade te herstellen. Meer informatie vindt u Hier

Geen producten in deze categorie