Douchebak repareren

Met de reparatiesets van Proffilll herstelt u zelf eenvoudig en snel kleine beschadigingen aan uw douchebak. Bijvoorbeeld een scheur in uw douchebak van acryl of een inkeping in uw douchebak van keramiek. De reparatiesets zijn ontwikkeld voor alle materialen van uw douchebak: acryl, keramiek, emaille en kunstmarmer. De douchebak is na herstel direct weer in gebruik te nemen en te onderhouden met reguliere schoonmaakmiddelen.

Gaten en scheuren in douchebakken repareren

Voor gaten en scheuren in uw douchebak raden wij de Sanitair reparatieset met stoppasta aan. Stoppasta wordt ook wel kneedbaar metaal genoemd en vult de ondergrond op waardoor het repraratiemiddel niet doorvloeit. Deze reperatiesets zijn geschikt wanneer u geen ondergrond hebt en het gaatje een maximale doorsnede van +/- 3cm heeft.

Voor diepere krassen en deuken in douchebakken raden wij de Sanitair Reparatieset aan. Deze set is geschikt wanneer de ondergrond nog intact is. 

Reparatiesets op basis van twee componenten

Doordat de reparatiesets van Proffill op basis van twee componenten zijn, zijn deze vele malen sterker dan reguliere reparatiesets in de markt. U kunt de kleur van uw reparatieset zelf samenstellen doordat alle kleuren vermengbaar zijn.

Binnen een uur gereed

U hoeft geen ervaren doe-het-zelver of klusser te zijn om te repareren met Proffill. Door de bijgeleverde handleiding en instructie-foto's op de website is de reparatie binnen een uur gereed en na reparatie weer direct in gebruik te nemen.

Schade groter dan +/- 3 cm?

Bij schade groter dan +/- 3 cm raden wij de professionele reparatieservice van Sanifix aan. U kunt hiervoor foto’s van uw schade doorsturen, waarna deze door deskundige monteurs zal worden beoordeeld en waar een vrijblijvende offerte voor wordt gemaakt. Bij akkoord komt een monteur bij u thuis langs om de schade te herstellen. Meer informatie vindt u hier Hier