Quaryl Sanitair repareren

Met de reparatiesets van Proffill herstelt u eenvoudig zelf kleine beschadigingen aan Quaryl. Denk hierbij aan gaatje in uw douchebak of een putje in uw bad. De doe-het-zelf sets zijn speciaal ontwikkeld om beschadigingen aan uw quaryl sanitair te herstellen.

De reparatiesets zijn in de twee meest gangbare kleuren te verkrijgen: standaard wit en extra wit. De reparatie is waterbestendig en kan behandeld worden met huishoudelijke schoonmaakmiddelen. Proffill is niet giftig.

Let op: Quaryl kan niet gepolijst worden; schuurplekken kunnen niet hersteld worden. De reparatiesets dienen voor Quaryl enkel als opvulling van de beschadiging.

 

Binnen een half uur gereed

U hoeft geen ervaren doe-het-zelver of klusser te zijn om te repareren met Proffill. Door de bijgeleverde handleiding en (korte) instructievideo’s op onze website is de reparatie binnen een half uur gepiept! De producten van Proffill harden snel uit en na herstel is het oppervlak direct in gebruik te nemen.

Schade groter dan +/- 3 cm?

Bij schade groter dan +/- 3 cm raden wij de professionele reparatieservice van Sanifix aan. U kunt hiervoor foto’s van uw schade doorsturen, waarna deze door deskundige monteurs zal worden beoordeeld en waar een vrijblijvende offerte voor wordt gemaakt. Bij akkoord komt een monteur bij u thuis langs om de schade te herstellen. Meer informatie vindt u Hier