Lakstiften

Krassen of verkleuringen op uw aanrechtblad, sanitair of tegels? Met de lakstiften van Proffill camoufleert u de schade in een handomdraai. Met de eenvoudige applicator brengt u de lak eenvoudig aan op de schade en na een uur droogtijd is het object weer in gebruik te nemen.

De lakstiften zijn hiernaast uitermate geschikt voor om het patroon gemêleerde objecten als aanrechtbladen, tegels en vensterbanken na te bootsen. Heeft u bijvoorbeeld een inkeping in een composiet aanrechtblad? Repareer dan de schade met de reparatieset en breng met de lakstiften het patroon terug op kleur.

Let op: de lakstiften camoufleren krassen, maar vullen deze niet op. Indien u een diepe kras heeft kunt u deze opvullen met de reparatiesets. Onze lakstiften zijn in dezelfde kleurtinten als de reparatiesets verkrijgbaar.

Lakstift of reparatiesets?

Een lakstift is geschikt om te gebruiken bij krassen in een aanrechtblad, sanitair of tegels. Let op: met een lakstift vult u de kras niet op, maar camoufleert u deze in de gekozen kleur. Een reparatieset is geschikt voor diepe krassen waar het vulmiddel in kan doorvloeien.