Composiet repareren

Beschadigingen in uw tegels, aanrechtblad of sanitair van composiet? Met de reparatiesets van Proffill repareert u deuken en inkepingen eenvoudig zelf! Onze reparatiesets zijn speciaal ontwikkeld om schade aan composiet snel en eenvoudig te herstellen.

Composiet Sanitair repareren

Voor gaten en putten in sanitair van Composiet raden wij de Sanitair reparatieset met stoppasta aan. Stoppasta wordt ook wel kneedbaar metaal genoemd en vult de ondergrond op waardoor het repraratiemiddel niet doorvloeit. Deze reperatiesets zijn geschikt wanneer u geen ondergrond hebt en het gaatje een maximale doorsnede van +/- 3cm heeft.

Voor het bereiken van optimale glans in schade van Composiet raden wij de Sanitair Reparatieset aan. Deze set is ook te gebruiken voor het herstellen van witte (wand)tegels. Deze set is geschikt wanneer de ondergrond nog intact is.

Tegels en aanrechtbladen van Composiet repareren

Voor schade als putjes, inkepingen en diepe krassen in tegels en aanrechtbladen van composiet, zijn de reparatiesets van Proffill ontwikkeld. Deze reparatiesets zijn op basis van twee componenten waardoor de reparatie vele malen sterker is dan reguliere reparatiesets. De reparatiesets zijn verkrijgbaar in diverse kleuren die onderling vermengd kunnen worden zodat u zelfs kleurstructuren kunt nabootsen.

Binnen een uur gereed

U hoeft geen ervaren doe-het-zelver of klusser te zijn om te repareren met Proffill. Door de bijgeleverde handleiding en instructie-foto's op de website is de reparatie binnen een uur gereed en na reparatie weer direct in gebruik te nemen.

Schade groter dan +/- 3 cm?

Bij schade groter dan +/- 3 cm raden wij de professionele reparatieservice van Sanifix aan. U kunt hiervoor foto’s van uw schade doorsturen, waarna deze door deskundige monteurs zal worden beoordeeld en waar een vrijblijvende offerte voor wordt gemaakt. Bij akkoord komt een monteur bij u thuis langs om de schade te herstellen. Meer informatie vind u Hier