Tegel & Aanrechtblad reparatieset 2 kleuren

41,95
(Incl.)
colorimage
Standaard wit Nature white Antraciet Black Creme Nature creme Pergamon creme Grey Nature grey Pergamon grey Brown Nature Sand
colorimage
Antraciet Black Creme Nature creme Pergamon creme Grey Nature grey Pergamon grey Brown Nature Sand
+

Repareer zelf eenvoudig en snel schade aan aanrechtbladen & wand- en vloertegels

Wanneer u schade aan aanrechtbladen & tegels wilt laten repareren, is het inhuren van een monteur vaak erg duur. Waarom repareert u kleine beschadigen niet zelf? Hiermee voorkomt u hoge kosten en met onze reparatiesets is een reparatie binnen een uur gepiept.

Reparatieset voor aanrechtbladen & tegels

Onze reparatiesets voor tegels zijn geschikt voor het herstellen van schade als gaten, putjes en scheurtjes in tegels & aanrechtbladen van ieder materiaal: bijvoorbeeld keramiek of natuursteen. Met het vulmiddel egaliseert u allereerst het object waarna u deze met de bijgeleverde lakstift op kleur kunt brengen. U kunt kiezen voor één kleur of meerdere kleuren om te mengen of structuur na te bootsen. 

De reparatiesets zijn bestand tegen vocht en warmte en kunnen hierdoor ook gebruikt worden voor tuintegels of tegels met vloerverwarming. De reparatiesets zijn geschikt voor wand- en vloertegels van natuursteen, composiet en keramiek.

Korte gebruiksaanwijzing

Voordat u begint met de reparatie dient u de schade goed te ontvetten met bijvoorbeeld de Proffill Cleaning Foam.

Stap 1. Plak de aangrenzende omgeving af met schilderstape (niet inbegrepen). Trek vervolgens de bijgeleverde handschoenen aan.
Stap 2. Gebruik de houten spatel om het maatbekertje tot de helft te vullen met Component A. Voeg hierbij component B ter grootte van een doperwt toe. Meng dit zorgvuldig met de houten spatel.
Stap 3. Vul de beschadiging en strijk deze vlak over de tape met de bijgeleverde rode spatel. Verwijder de tape direct na het afstrijken.
Stap 4. Laat het vulmiddel circa 30 minuten uitharden en schuur de vulling voorzichtig met het schuurpapier.
Stap 5. Mocht de reparatie niet vlak zijn of er een luchtbelletje in de reparatie zijn ontstaan dan kunnen bovenstaande handelingen worden herhaald.
Stap 6. Schud de lakstift goed en kleur de reparatie voorzichtig in. Na circa een uur drogen is de reparatie gereed! Indien gewenst kunnen de lakstiften met elkaar vermengd worden.
Stap 7. Indien u een glanzend object heeft dan kunt u deze na het drogen tot glans oppoetsen met de bijgeleverde polijstpasta en poetsdoek. 

Inhoud reparatieset

De inhoud van de reparatieset is: 

- 1 Component  A
- 1 Component B
- 2 lakstiften
- 2 Handschoenen
- 1 Polijstpasta
- 1 microvezel polijstdoek
- 1 afstrijkspatel
- 3 houten spatels
- 3 mengbekers
- 2 krasvrij schuurpapier

Ook interessant

19,95 (Incl.)
29,95 (Incl.)
14,00 (Incl.)
13,95 (Incl.)

Bestel ook Onderhoudsproducten van hoge kwaliteit!

24,95 (Incl.)
14,95 (Incl.)
14,95 (Incl.)
14,95 (Incl.)
14,95 (Incl.)