Antislip set

29,95
(Incl.)
+

Met de antislip set van Proffill maakt u gladde oppervlaktes als (badkamer)tegelvloeren in een handomdraai stroef. De antislip spray hecht in het oppervlakte van de tegel en zorgt voor een duurzame antisliplaag die de tegel ook beschermd. De behandeling tast de tegel verder niet aan waardoor het resultaat onzichtbaar, maar wel duidelijk voelbaar is.

De antislip set is geschikt voor tegels van keramiek en natuursteen, dus ook uw marmeren tegels kunt u met deze set antislip maken. Na gebruik is het oppervlakte binnen 5 minuten weer beloopbaar.

Proffill antislip set

Proffill Antislipset is de onzichtbare antislip-oplossing voor gladde tegelvloeren, trappen en overige oppervlaktes. Door het eenvoudige gebruik is uw vloer binnen een half uur antislip en volledig beloopbaar. De antislipspray is milieuvriendelijk en volledig biologisch afbreekbaar. Hiernaast remt de antislip spray opbouw van schadelijke bacteriën en beschermt het uw tegels.

Gebruiksaanwijzing

Voor gebruik dient u uw vloer te ontvetten met de Vloerreiniger van Proffill. U kunt de vloerreiniger verdund aanbrengen op de vloer en naspoelen met water. Wanneer dit is opgedroogd brengt u de Antislip spray in een geleidelijke laag aan op de vloer. Laat de antislipspray circa 3 minuten inwerken, deze mag niet opdrogen. Voer na 3 minuten een glijtest uit door uw gehele gewicht op de vloer te laten rusten. Indien u tevreden bent met de stroefheid kunt de laag een minuut extra laten intrekken, net zolang totdat u tevreden bent met resultaat. Wanneer u tevreden bent, spoelt u de vloer ruimschoots na met water.

Ook interessant

19,95 (Incl.)
14,00 (Incl.)

Bestel ook Onderhoudsproducten van hoge kwaliteit!

24,95 (Incl.)
14,95 (Incl.)
14,95 (Incl.)
14,95 (Incl.)
14,95 (Incl.)