Sanitair reparatieset

Oude prijs: 43,95
39,55
(Incl.) U bespaart: 4,40 (10%)
+

Repareer zelf eenvoudig en snel gaten en scheuren in uw sanitair

Wanneer u uw sanitair wilt laten repareren, is het inhuren van een monteur vaak erg duur. Waarom repareert u kleine beschadigingen niet zelf? Hierdoor voorkomt u hoge kosten en door middel van onze reparatiesets is een reparatie binnen een kwartier gepiept.

Let op: deze reparatieset is niet geschikt voor emaille & keramiek. Voor kunstmarmer hebben wij het kunstmarmer reparatieset.

Reparatieset voor sanitair
De sanitair reparatieset is een reparatieset speciaal bedoeld voor grotere schade, zoals kleine scheuren en gaten. Het wordt geleverd in de meest voorkomende kleur 1W28, dit is de meest gangbare kleur wit. Deze set is uitermate geschikt voor wastafels, douchebakken en baden. De oneffenheid wordt vrijwel onzichtbaar herstelt.

Er is voldoende materiaal in de set voor het herstellen van verschillende diepere krassen/scheurtjes of een beschadiging met een doorsnede van 3 cm.

Korte gebruiksaanwijzing
Voeg de inhoud van het bruine flesje aan het aluminium flesje toe en mix dit met het roerstaatje. Laat het met de dop erop 5 minuten rusten en haal de inhoud met behulp van het spuitje uit de fles. Plaats de microtip op de spuit en vul de schade rijkelijk, het product zal tijdens het uitharden 20% krimpen. Schuur de reparatie vervolgens op met het schuurpapier en wat water. Breng tot slot wat polijstpasta aan en wrijf dit uit met de polijstdoek.

De set bestaat uit speciaal gepigmenteerde lijm en activator formule die speciaal in ontwikkelt voor een snelle, permanente reparatie aan standaard witte acryl oppervlakken.

INHOUD

- Aluminium flesje component A
- Bruin flesje component B
- Roerstaafje
- Spuitje
- 1 Microtip
- Schuurpapier P1200
- Schuurpapier P2000
- Polijstpasta
- Folie
- Poetsdoek
- Beschermende handschoenen 

Ook interessant

- 10%
49,95 44,95 (Incl.)

Bestel ook Onderhoudsproducten van hoge kwaliteit!

24,95 (Incl.)
14,95 (Incl.)
14,95 (Incl.)
14,95 (Incl.)
14,95 (Incl.)