Reparatiesets voor diverse materialen

Wanneer u beschadigingen als putjes en deukjes wil repareren, is het inhuren van een monteur vaak erg duur. Waarom repareert u kleine beschadigingen niet zelf? Hierdoor voorkomt u hoge kosten en door middel van onze reparatiesets is een reparatie binnen een kwartier gepiept.

Onze reparatiesets zijn ontwikkeld voor diverse ondergronden waardoor u al uw verschillende reparaties zelf kunt uitvoeren: van een gaatje in uw badkuip tot een deukje in uw keukenblad. De reparatiesets zijn waterbestendig en hierdoor ook geschikt voor het herstellen van uw tuintegels.

Met onze handige instructievideo’s en handleiding is de reparatie een fluitje van een cent en is het object binnen 30 minuten weer in gebruik te nemen.

Twijfelt u over uw ondergrond? Onze monteurs kijken graag met u mee. Stuur hiervoor uw foto’s via de WhatsApp link.

Schade groter dan +/- 3 cm?

Bij schade groter dan +/- 3 cm raden wij de professionele reparatieservice van Sanifix aan. U kunt hiervoor foto’s van uw schade doorsturen, waarna deze door deskundige monteurs zal worden beoordeeld en waar een vrijblijvende offerte voor wordt gemaakt. Bij akkoord komt een monteur bij u thuis langs om de schade te herstellen. Meer informatie vindt u Hier