Welke reparatieset heb ik nodig?

11/06/2019
door John Doe

Vind u het lastig om een keuze te maken welke reparatieset u nodig heeft? Wij helpen u graag! In dit artikel leggen wij de verschillen tussen de reparatiesets uit. Het is hiernaast altijd mogelijk om ons een foto te sturen (via mail of WhatsApp) zodat een vakkundige monteur met u mee kan kijken. Wij antwoorden doorgaans dezelfde dag nog!

Reparatiesets voor Acryl, Keramiek & Porselein, Natuursteen & Composiet

Deze reparatiesets zijn geschikt voor relatief lichte schade als: splinters, deukjes, krassen en inkepingen. Met deze sets wordt de schade opgevuld met reparatiemiddels waarna dit wordt uitgehard met LED-verlichting.

De reparatiesets zijn verkrijgbaar met 1 of 2 gram reparatiemiddel. Bij de 1 gram set heeft u keuze uit standaardkleuren en kunt u ongeveer +/- 7 kleine beschadigingen herstellen. De 2 gram sets kunt u samenstellen met diverse kleuren waardoor u de kleuren kunt mengen naar wens. Uiteraard is het ook mogelijk om 2 gram in dezelfde kleur af te nemen waardoor u meer reparaties kunt uitvoeren.

Let op: doordat het reparatiemiddel wordt uitgehard middels LED-verlichting is het niet mogelijk om met deze reparatiesets diepe scheuren of gaten te repareren. Wij raden hiervoor de Sanitair reparatieset of de Sanitair reparatieset met stoppasta aan. Deze sets zijn tevens geschikt voor het herstellen van tegels. 

Sanitair reparatieset met stoppasta

De sanitair reparatieset met stoppasta is geschikt voor grotere schade als gaten en scheuren waarbij de ondergrond niet meer intact is. Met de stoppasta, ook wel kneedbaar metaal vult u de ondergrond op zodat het vulmiddel niet kan wegvloeien. 

Sanitair reparatieset

Voor diepere scheuren, krassen en inkepingen raden wij de sanitair reparatieset aan. Deze set bestaat uit twee componenten die gezamenlijk uitharden. Deze set is geschikt wanneer de ondergrond nog intact is.

Marmer

Speciaal voor grijs- en bruin marmer hebben wij de reparatiesets voor marmer ontwikkeld. Deze sets bevatten drie kleurspuiten die afgestemd zijn op de tinten van marmer. 

Losse spuiten met reparatiemiddel

De spuiten met reparatiemiddel dienen als navulling en zijn niet te gebruiken zonder reparatieset. U kunt de losse spuiten bestellen als u meerdere reparaties wil uitvoeren en al in het bezit bent van een reparatieset of ter aanvulling van kleur. De reparatie worden per 2 gram verkocht en de kleuren zijn naar wens samen te stellen.

Reparatieset kunstmarmer

Kunstmarmer wordt ook wel mineraalmarmer, gelcoating of gietmarmer genoemd. De reparatiesets van Proffill zijn hier speciaal ontwikkeld voor vakkundig herstel.

Natuursteenlijm

Voor gebroken aanrechtbladen en vloeren heeft Proffill de natuursteenlijm ontwikkeld. Deze is ook geschikt voor keramische tegels. De natuursteenlijm is niet giftig en kan daarom veilig gebruikt worden voor een aanrechtblad. Hiernaast is de lijm waterbestendig en kan hierdoor ook gebruikt worden voor terras- en tuintegels.

 

Heeft u naar aanleiding van bovenstaande nog vragen? Onze monteurs kijken graag met u mee! U kunt hiervoor uw foto doorsturen via WhatsApp of per mail naar info@proffill.nl

Heeft u nog vragen?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op:

info@proffill.nl

0345631581

WhatsApp met een specialist

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 08:30 en 17:00 en via e-
mail op info@proffill.nl.