Marmer Reparatieset

44,95
(Incl.)
+

Repareer zelf eenvoudig en snel schade aan marmer(look)

Wanneer u schade aan marmer wilt laten repareren, is het inhuren van een monteur vaak erg duur. Wanneer repareert u kleine beschadigen niet zelf? Hierdoor voorkomt u hoge kosten en met onze reparatiesets is een reparatie binnen een kwartier gepiept.

Reparatieset voor marmer(look)

Onze reparatiesets voor marmer zijn niet alleen geschikt voor marmer maar ook objecten met een marmerlook. De set is verkrijgbaar voor de meest standaard tinten van marmer: grijs en bruin. De set bevat drie kleurspuiten in bruin- of grijstinten waarmee u de kleur naar eigen wens kunt samenstellen.

Met de reparatieset herstelt u zelf splinters, diepe krassen, putjes en inkepingen in marmeren objecten, bijvoorbeeld een marmeren vloer of tegels met een marmerlook. De set is uitermate geschikt voor het herstel van marmeren wand- en vloertegels, aanrechtbladen en tuintegels. Het reparatiemiddel is waterdicht en bestemd tegen vloerverwarming en vorst.

Korte gebruiksaanwijzing

Meng het vulmiddel tot de gewenste kleur en breng het aan in de beschadiging. Plaats hier vervolgens de transparante foliestrip overheen en wrijf het vulmiddel in de beschadiging met de bijgeleverde mengspatel. Zet de bijgeleverde LED-uithardingslamp aan houd dit ongeveer 1 cm boven de schade voor 5 minuten. Schuur het overtollige vulmiddel wel met het bijgeleverde schuurpapier en polijst het met bijgeleverde polijstpasta en poetsdoek. Hierna is het object weer direct in gebruik te nemen!

Niet giftig

Onze reparatieset is niet giftig waardoor er geen gebruik gemaakt hoeft te worden van handschoenen of maskers. Wegens de samenstelling van de reparatieset voert u een kleine reparatie binnen 15 minuten uit en is het daarnaast veilig te gebruiken in een ruimte waar voedsel wordt bereidt.

Herbruikbaar

De reparatieset kan meerdere malen worden gebruikt en is geschikt voor circa 10 kleine reparaties. Hierdoor heeft u maximaal profijt van deze handige reparatieset. 

Inhoud reparatieset

De inhoud van de reparatieset is: 
- 1 LED uithardingslamp
- 3 reparatiespuiten in grijs- of bruintinten
- 1 polijstpasta
- 1 cellofaan/folie
- 2 krasvrij schuurpapier
- 2 mengspatels
- 1 microvezel polijstdoek
- 3 micro-tips

Bestel ook Onderhoudsproducten van hoge kwaliteit!

17,95
11,95
11,95
11,95
11,95