Keramiek & Porselein reparatieset 1 gram

29,95
(Incl.)
colorimage
Antraciet Black Creme Nature creme Pergamon grey Brown Nature Sand Transparant
+

Productbeschrijving
Wanneer u iets van keramiek of porselein wilt laten repareren, is het inhuren van een monteur vaak erg duur. Waarom repareert u kleine beschadigingen niet zelf? Hierdoor voorkomt u hoge kosten en door middel van onze reparatiesets is een reparatie binnen een kwartier gepiept.

Reparatieset voor keramiek en porselein
De 1 gram set keramiek & porselein is een reparatieset speciaal bedoeld voor keramiek en porselein. Het kan worden gebruikt voor de reparatie van splinters, diepe krassen, putjes en inkepingen. Deze set is uitermate geschikt voor het herstellen van o.a. wastafels, toiletten, tegels en aanrechtbladen. De oneffenheid wordt vrijwel onzichtbaar herstelt.

Korte gebruiksaanwijzing
Breng het vulmiddel aan in de beschadiging. Plaats hier vervolgens de transparante foliestrip overheen en wrijf het vulmiddel in de beschadiging met de bijgeleverde mengspatel. Zet de bijgeleverde LED-uithardingslamp aan houd dit ongeveer 1 cm boven de schade voor 5 minuten. Schuur het oppervlak licht met het bijgeleverde niet krassende schuurpapier en water. Breng tot slot de polijstpasta aan op het oppervlakte en wrijf dit uit met een reinigingsdoek. Hierna is het oppervlakte weer direct in gebruik te nemen!

Niet giftig
Onze reparatieset is niet giftig waardoor er geen gebruik gemaakt hoeft te worden van handschoenen of maskers. Wegens de samenstelling van de reparatieset voert u een kleine reparatie binnen 15 minuten uit en is het daarnaast veilig te gebruiken in een ruimte waar voedsel wordt bereidt.

Herbruikbaar
De reparatieset kan meerdere malen worden gebruikt en is geschikt voor circa 10 kleine reparaties. Hierdoor heeft u maximaal profijt van deze handige reparatieset.

Inhoud van de set:

Setinhoud:
- 1 LED uithardingslamp
- 1 spuitje 1 grams sanitair standaard wit keramiek & porselein
- 1 polijstpasta
- 1 cellofaan/folie
- 2 krasvrij schuurpapier 
- 2 mengspatel
- 1 microvezel polijstdoek
- 1 micro-tip

Bestel ook Onderhoudsproducten van hoge kwaliteit!

17,95
11,95
11,95
11,95
11,95