Emaille reparatieset 3 gram

42,95
(Incl.)
colorimage
Antraciet Black Creme Nature creme Pergamon creme Grey Nature grey Pergamon grey Brown Nature Sand Transparant
colorimage
Antraciet Black Creme Nature creme Pergamon creme Grey Nature grey Pergamon grey Brown Nature Sand Transparant
colorimage
Antraciet Black Creme Nature creme Pergamon creme Grey Nature grey Pergamon grey Brown Nature Sand Transparant
+

Repareer zelf eenvouding en snel schade aan emaille

Wanneer u iets van emaille wilt laten repareren, is het inhuren van een monteur vaak erg duur. Waarom repareert u kleine beschadigingen niet zelf? Hierdoor voorkomt u hoge kosten en door middel van onze reparatiesets is een reparatie binnen een kwartier gepiept. Met de 3 gram set van Proffill kunt u de kleur zelf samenstellen.

Let op: met de reparatiesets van Proffill kunt u geen scheuren of gaten in emaille herstellen. Indien het zwarte staal van het bad zichtbaar is, raden wij aan om de reparatie uit te voeren met een retoucheerset. Met de witte lakstift kunt u eerst het zwarte staal inkleuren voordat u de reparatie uitvoert.

Reparatieset voor Emaille
De 3 gram set acryl standaard wit is een reparatieset speciaal bedoeld voor emaille. Het kan worden gebruikt voor reparatie van splinters, putjes en inkepingen. Deze set is uitermate geschikt voor baden, douchebakken en andere geëmailleerde oppervlakken. De oneffenheid wordt vrijwel onzichtbaar herstelt.

Korte gebruiksaanwijzing
Breng het vulmiddel aan in de beschadiging. Plaats hier vervolgens de transparante foliestrip overheen en wrijf het vulmiddel in de beschadiging met de bijgeleverde mengspatel. Zet de bijgeleverde LED-uithardingslamp aan houd dit ongeveer 1 cm boven de schade voor 5 minuten. Schuur het overtollige vulmiddel weg met het bijgeleverde schuurpapier. Breng tot slot de polijstpasta aan op het oppervlak en wrijf dit uit met de polijstdoek. Hierna is het object weer direct in gebruik te nemen!

Niet giftig
Onze reparatieset is niet giftig waardoor er geen gebruik gemaakt hoeft te worden van handschoenen of maskers. Wegens de samenstelling van de reparatieset voert u een kleine reparatie binnen 15 minuten uit en is het daarnaast veilig te gebruiken in een ruimte waar voedsel wordt bereidt.

Herbruikbaar
De reparatieset kan meerdere malen worden gebruikt en is geschikt voor circa 25 kleine reparaties. Hierdoor heeft u maximaal profijt van deze handige reparatieset.

Inhoud reparatieset

De inhoud van de reparatieset is: 
- 1 LED uithardingslamp
- 3 spuitjes reparatiemiddel
- 1 polijstpasta
- 1 cellofaan/folie
- 2 krasvrij schuurpapier
- 2 mengspatels
- 1 microvezel polijstdoek
- 3 micro-tip

Bestel ook Onderhoudsproducten van hoge kwaliteit!

17,95
11,95
11,95
11,95
11,95