Acryl reparatieset 3 gram

42,95
(Incl.)
+

Repareer zelf eenvoudig en snel schade aan acryl

Wanneer u iets van acryl wilt laten repareren, is het inhuren van een monteur vaak erg duur. Waarom repareert u kleine beschadigingen niet zelf? Hierdoor voorkomt u hoge kosten en door middel van onze reparatiesets is een reparatie binnen een kwartier gepiept.

Reparatieset voor Acryl
De 3 gram set acryl standaard wit is een reparatieset speciaal bedoeld voor acryl. Het kan worden gebruikt voor reparatie van splinters, putjes en inkepingen. Deze set is uitermate geschikt voor baden, douchebakken en andere acryl oppervlakken. De oneffenheid wordt vrijwel onzichtbaar herstelt.

U heeft de keuze uit drie reparatiespuiten en het is mogelijk om kleuren te vermengen.

Korte gebruiksaanwijzing
Breng het vulmiddel aan in de beschadiging. Plaats hier vervolgens de transparante foliestrip overheen en wrijf het vulmiddel in de beschadiging met de bijgeleverde mengspatel. Zet de bijgeleverde LED-uithardingslamp aan houd dit ongeveer 1 cm boven de schade voor 5 minuten. Schuur het overtollige vulmiddel weg met het bijgeleverde schuurpapier. Breng tot slot de polijstpasta aan op het oppervlak en wrijf dit uit met de polijstdoek. Hierna is het object weer direct in gebruik te nemen!

Niet giftig
Onze reparatieset is niet giftig waardoor er geen gebruik gemaakt hoeft te worden van handschoenen of maskers. Wegens de samenstelling van de reparatieset voert u een kleine reparatie binnen 15 minuten uit en is het daarnaast veilig te gebruiken in een ruimte waar voedsel wordt bereidt.

Herbruikbaar
De reparatieset kan meerdere malen worden gebruikt en is geschikt voor circa 10 kleine reparaties. Hierdoor heeft u maximaal profijt van deze handige reparatieset.

Inhoud reparatieset

De inhoud van de reparatieset is: 
- 1 LED uithardingslamp
- 3 reparatiespuiten
- 1 polijstpasta
- 1 cellofaan/folie
- 1 schuurpapier P1200
- 1 schuurpapier P2000
- 2 mengspatels
- 1 microvezel polijstdoek
- 1 micro-tip

Bestel ook Onderhoudsproducten van hoge kwaliteit!

17,95
11,95
11,95
11,95
11,95