Natuursteen & Composiet reparatieset 3 gram

42,95
(Incl.)
colorimage
Nature creme Brown Nature Sand
colorimage
Nature creme Brown Nature Sand
colorimage
Nature creme Brown Nature Sand
+

Repareer zelf eenvouding en snel schade aan natuursteen & composiet

Wanneer u iets van natuursteen of composiet wilt laten repareren, is het inhuren van een monteur vaak erg duur. Waarom repareert u kleine beschadigingen niet zelf? Hierdoor voorkomt u hoge kosten en door middel van onze reparatiesets is een reparatie binnen een kwartier gepiept. Het is mogelijk om de kleur zelf samen te stellen naar uw object.

Reparatieset voor natuursteen en composiet
De 3 gram set natuursteen & composiet is een reparatieset speciaal bedoeld voor reparatie aan alle soorten natuursteen. Deze set is dus ook geschikt voor reparatie van uw marmeren vloer. Het kan worden gebruikt voor reparatie van splinters, diepe krassen, putjes en inkepingen. Deze set is uitermate geschikt voor wand- en vloertegels, aanrechtbladen en tuintegels.

U heeft de keuze uit drie reparatiespuiten en het is mogelijk om kleuren te vermengen.

Korte gebruiksaanwijzing
Breng het vulmiddel aan in de beschadiging. Plaats hier vervolgens de transparante foliestrip overheen en wrijf het vulmiddel in de beschadiging met de bijgeleverde mengspatel. Zet de bijgeleverde LED-uithardingslamp aan houd dit ongeveer 1 cm boven de schade voor 5 minuten. Schuur het overtollige vulmiddel weg met het bijgeleverde schuurpapier. Breng tot slot de polijstpasta aan op het oppervlak en wrijf dit uit met de polijstdoek. Hierna is het object weer direct in gebruik te nemen!

Niet giftig
Onze reparatieset is niet giftig waardoor er geen gebruik gemaakt hoeft te worden van handschoenen of maskers. Wegens de samenstelling van de reparatieset voert u een kleine reparatie binnen 15 minuten uit en is het daarnaast veilig te gebruiken in een ruimte waar voedsel wordt bereidt.

Herbruikbaar
De reparatieset kan meerdere malen worden gebruikt en is geschikt voor circa 25 kleine reparaties. Hierdoor heeft u maximaal profijt van deze handige reparatieset. 

Inhoud reparatieset

De inhoud van de reparatieset is: 
- 1 LED uithardingslamp
- 3 reparatiespuiten 
- 1 polijstpasta
- 1 cellofaan/folie
- 2 krasvrij schuurpapier
- 2 mengspatels
- 1 microvezel polijstdoek
- 3 micro-tips

Ook interessant

- 10%
39,95 35,95 (Incl.)
- 10%
44,95 40,45 (Incl.)

Bestel ook Onderhoudsproducten van hoge kwaliteit!

17,95 (Incl.)
11,95 (Incl.)
11,95 (Incl.)
11,95 (Incl.)
11,95 (Incl.)