Natuursteenlijm

23,95
(Incl.)
+

Een afgebroken stuk natuursteen in uw marmeren vloer, aanrechtblad of wandtegels? Met de natuursteenlijm van Proffill repareert u dit eenvoudig zelf! De natuursteenlijm is geschikt voor binnen en buiten.

Reparatielijm voor natuursteen

De natuursteenlijm van Proffill is uitermate geschikt voor het herstellen van afgebroken stukken in marmeren vloeren, aanrechtbladen of wand- en vloertegels. De lijm is geschikt voor alle soorten natuursteen als composiet, marmer, graniet, travertin, hard-, kalk-, zand- en leisteen.

De lijm is na uitharden waterbestendig en hierdoor geschikt voor het herstellen van bijvoorbeeld uw tuintegels of andere objecten van natuursteen. De lijmstift is eenvoudig af te sluiten en kan hierdoor meerdere keren worden gebruikt. Let wel: wanneer u de lijm meerdere malen wilt gebruiken, raden wij u aan om hier een nieuwe microtip voor aan te schaffen.

Gebruiksaanwijzing

Breng de lijm aan op het afgebroken object en druk het stevig aan. Na 10 minuten uithardingstijd is het object weer in gebruik te nemen. De lijm is niet giftig en veilig in gebruik voor uw aanrecht- of werkblad.

Putjes, deukjes of inkepingen?
Indien u niet meer in het bezit bent van het afgebroken stukje natuursteen bieden de reparatiesets van Proffill voor natuursteen de uitkomst. Met de reparatiesets vult u de schade eenvoudig op met vulmiddel waardoor u het afgebroken stuk niet meer nodig heeft.

Bestel ook Onderhoudsproducten van hoge kwaliteit!

17,95
11,95
11,95
11,95
11,95