Proffill Products
Proffill Products
Parmentierstraat 9
4143 HA Leerdam
0345 631 581 - info@proffill.nl

 

Reparatiesets voor sanitair, aanrechtbladen en vloeren

Sanitair materiaal repareren

1886-acryl-reparatie.jpg

Acryl sanitair repareren

Wanneer u een acryl oppervlak heeft welke beschadigd is kunt u deze nu zelf repareren met onze speciaal ontwikkelde doe-het-zelf reparatieset voor acryl oppervlaktes. Door dagelijks gebruik van baden en douchebakken komt het helaas voor dat er afsplinteringen, kleine barstjes of inkepingen ontstaan. Met Proffill Products reparatiesets lost u dit makkelijk zelf op.
1888-emaille-repareren1.jpg

Emaille sanitair repareren

Onze emaille reparatiesets zijn zeer geschikt voor het repareren van emaille sanitair of andere geëmailleerde objecten.
1889-keramiek-repareren.jpg

Keramiek repareren

Proffill heeft speciaal ontwikkelde reparatiesets geschikt voor het repareren van een ontbrekend stukje of putje in het oppervlak van keramiek en porselein.
1887-composiet-repareren.jpg

Composiet repareren

Zelf composiet repareren is mogelijk met onze speciaal ontwikkelde composiet reparatiesets. Voorkom hoge reparatiekosten door gebruik te maken van Proffill oplossingen. De doe-het-zelf sets zijn uitermate geschikt voor de reparatie van putjes, splinters en diepe krassen in uw composiet oppervlak. Wat dacht u van een granieten aanrechtblad repareren? Dit kunt u gemakkelijk zelf uitvoeren met onze reparatiesets. Deze zijn zowel transparant als in enkele kleuren beschikbaar. In de praktijk zien wij vaak een mooie vloer of aanrecht van composiet met enkele gebruikerssporen in de vorm van kleine beschadigingen. Proffill reparatiesets geschikt voor composiet is een hoge kwaliteitsoplossing om uw oppervlak weer in topconditie te krijgen. Zo kunt u nog langer genieten van mooie vloeren.
1885-natuursteen-reparatie.jpg

Natuursteen repareren

Natuursteen reparatie voert u nu zelf uit door middel van onze speciaal ontwikkelde reparatiesets. Repareert splinters, krassen en putten in natuursteen.
1895-porselein-repareren.jpg

Porselein repareren

Proffill heeft speciaal ontwikkelde reparatiesets geschikt voor het repareren van een ontbrekend stukje of putje in het oppervlak van keramiek en porselein.

Waarom Proffill?

  • Zelf kunnen herstellen
    Repareer nu zelf veilig kleine beschadigingen zoals putjes, splinters en diepe krassen aan harde oppervlakken binnen enkele minuten.
  • Goedkope oplossing
    De reparatiesets zijn makkelijk in gebruik en besparen u ook nog eens een hoop geld. Een win-win situatie dus!
  • Snelle levering
    Zo goed als alles op voorraad daardoor snelle levering! Voor 15:00 besteld, dezelfde werkdag verzonden.
  • Uitgebreid betaalgemak: