Proffill Products
Proffill Products
Parmentierstraat 9
4143 HA Leerdam
0345 631 581 - info@proffill.nl

 

Reparatiesets voor sanitair, aanrechtbladen en vloeren

703-pand-proffill.png

Over ons

Proffill Products is onderdeel van Sanifix. Met de diensten en producten van Sanifix worden schades aan o.a. baden, douche- en wastafels en (vloer-)tegels hersteld.

Of u nu een doe het zelver bent of professioneel werkzaam bent in de sanitair, keuken of natuursteenbranche, iedereen wordt wel eens geconfronteerd met beschadigingen. Vaak hebben deze relatief kleine beschadigingen grote financiële gevolgen. U staat voor de afweging moet ik gaan vervangen met vaak hak en breekwerk tot gevolg of schakel ik hier een professioneel herstelbedrijf voor in. 

Bij professionele herstelbedrijven is het herstellen van relatief kleine beschadigingen vaak even kostbaar als de wat grotere schades. Dit zit hem in het feit dat een groot gedeelte van de kosten in voorrijden en arbeidsloon gaat zitten. Het zelf, of professioneel herstellen is eigenlijk enkel mogelijk met schadelijke middelen die slecht zijn voor mens en milieu. Gelukkig is er nu Proffill Products. Hiermee kunt u zelf op eenvoudige niet giftige wijze diverse harde oppervlakken repareren. Of dit nu aan sanitair is of een natuurstenen werkblad u kunt zelf op een eenvoudige en snelle manier professionele resultaten behalen. 
Neem direct contact op

Waarom Proffill?

  • Zelf kunnen herstellen
    Repareer nu zelf veilig kleine beschadigingen zoals putjes, splinters en diepe krassen aan harde oppervlakken binnen enkele minuten.
  • Goedkope oplossing
    De reparatiesets zijn makkelijk in gebruik en besparen u ook nog eens een hoop geld. Een win-win situatie dus!
  • Snelle levering
    Zo goed als alles op voorraad daardoor snelle levering! Voor 15:00 besteld, dezelfde werkdag verzonden.
  • Uitgebreid betaalgemak: