Voordeelbox reinigings- en onderhoudsproducten

65,75
(Incl.)
+

De voordeelbox reinigings- en onderhoudsproducten van Proffill bevat vijf producten voor al uw alledaagse schoonmaakwerk.

Door de veelzijdigheid van de producten in de box is het geschikt voor iedere ruimte in uw woning: van de badkamer tot de keuken. Hiernaast zijn onze producten ook geschikt voor het reinigen van uw auto: bijvoorbeeld uw autolak met onze polijstpasta en uw dashboard met onze cleaning foam. De producten zijn ontwikkeld en worden gebruikt door professionele schadeherstellers en zijn nu beschikbaar voor thuisgebruik.

Inhoud van de box:

  • Polijstpasta (100 ml): met de polijstpasta herstelt u kleine krasjes en doffe plekken in o.a. sanitair. Door de fijne mineralen is het ook geschikt voor kozijnen en autolak.
  • Onderhoudsreiniger (1L): geschikt voor alle harde, niet poreuze oppervlakten en is geschikt voor het reinigen van sanitair. Het is tevens geschikt voor objecten van hout of kunststof.
  • Cleaning foam: voor het verwijderen van hardnekkig vuil aan o.a. sanitair. Door de krachtige en ontvettende werking ook geschikt voor vet, smeer, nicotine en olie.
  • Ontkalker: te gebruiken voor het ontkalken van o.a. kranen, wastafels, toiletpotten, douchekoppen en vaatwassers.
  • Schimmelreiniger: geschikt voor vochtige ruimtes als de badkamer, kelder, keuken en garage. Uitermate geschikt voor het reinigen van voegen en stucwerk.

Ook interessant

14,00 (Incl.)
14,95 (Incl.)
14,95 (Incl.)
14,95 (Incl.)
14,95 (Incl.)
24,95 (Incl.)

Bestel ook Onderhoudsproducten van hoge kwaliteit!

24,95 (Incl.)
14,95 (Incl.)
14,95 (Incl.)
14,95 (Incl.)
14,95 (Incl.)