Quaryl reparatieset 2 gram

35,95
colorimage
Standaard wit Nature white Antraciet Black Creme Nature creme Pergamon creme Grey Nature grey Pergamon grey Brown Nature Sand Transparant
colorimage
Standaard wit Nature white Antraciet Black Creme Nature creme Pergamon creme Grey Nature grey Pergamon grey Brown Nature Sand Transparant
+

Wanneer u iets van Quaryl wilt laten repareren, is het inhuren van een monteur vaak erg duur. Waarom repareert u kleine beschadigingen niet zelf? Hierdoor voorkomt u hoge kosten en door middel van onze reparatiesets is een reparatie binnen een kwartier gepiept.

Let op: Quaryl kan niet gepolijst worden; schuurplekken kunnen niet hersteld worden. De reparatiesets dienen voor Quaryl enkel als opvulling van de beschadiging.

Reparatieset voor Quaryl
De 2 gram set Quaryl wit is een reparatieset speciaal bedoeld voor Quaryl. Het kan worden gebruikt voor reparatie van splinters, diepe krassen, putjes en inkepingen. Deze set is uitermate geschikt voor baden, douchebakken en andere Quaryl oppervlakken. De oneffenheid wordt vrijwel onzichtbaar herstelt. U heeft keuze uit de kleur standaard wit en/of extra wit. Deze kleuren zijn met elkaar vermengbaar.

Korte gebruiksaanwijzing
Breng het vulmiddel aan in de beschadiging. Plaats hier vervolgens de transparante foliestrip overheen en wrijf het vulmiddel in de beschadiging met de bijgeleverde mengspatel. Zet de bijgeleverde LED-uithardingslamp aan houd dit ongeveer 1 cm boven de schade voor 5 minuten. Hierna is het object weer direct in gebruik te nemen!

Niet giftig
Onze reparatieset is niet giftig waardoor er geen gebruik gemaakt hoeft te worden van handschoenen of maskers. Wegens de samenstelling van de reparatieset voert u een kleine reparatie binnen 15 minuten uit en is het daarnaast veilig te gebruiken in een ruimte waar voedsel wordt bereidt.

Herbruikbaar
De reparatieset kan meerdere malen worden gebruikt. Hierdoor heeft u maximaal profijt van deze handige reparatieset.

Inhoud reparatieset

De inhoud van de reparatieset is: 
- 1 LED uithardingslamp
- 2 reparatiespuiten Quaryl
- 1 polijstpasta
- 1 cellofaan/folie
- 1 schuurpapier P1200
- 1 schuurpapier P2000
- 2 mengspatels
- 1 microvezel polijstdoek
- 1 micro-tip

Ook interessant

Bestel ook Onderhoudsproducten van hoge kwaliteit!

17,95
11,95
11,95
11,95
11,95