Natuursteenlijm Pro

75,00
+

Een afgebroken stuk natuursteen in een marmeren vloer, aanrechtblad of wandtegels? Met de natuursteenlijm van Proffill repareert u dit eenvoudig zelf! De natuursteenlijm is geschikt voor binnen en buiten.

De natuursteenlijm heeft 50 ml inhoud en is uitermate geschikt voor professioneel gebruik.

Reparatielijm voor natuursteen

De natuursteenlijm van Proffill is uitermate geschikt voor het herstellen van afgebroken stukken in marmeren vloeren, aanrechtbladen of wand- en vloertegels. De lijm is geschikt voor alle soorten natuursteen als composiet, marmer, graniet, travertin, hard-, kalk-, zand- en leisteen.

De lijm is na uitharden waterbestendig en hierdoor geschikt voor het herstellen van bijvoorbeeld uw tuintegels of andere objecten van natuursteen. De lijmstift is eenvoudig af te sluiten en kan hierdoor meerdere keren worden gebruikt. Let wel: wanneer u de lijm meerdere malen wilt gebruiken, raden wij u aan om hier een nieuwe microtip voor aan te schaffen.

Gebruiksaanwijzing

Plaats de zwarte cartridge-geleider in het applicatie-pistool door de aluminium knop omhoog te duwen het grijze klepje aan de bovenkant omhoog. Duw de cartridge geleider helemaal door het appliciatiepistool heen. Plaats vervolgens het natuurlijmsteenlijm patroon in het applicatie-pistool waar u zojuist ook de cartridge-geleider heeft geplaatst. Duw het klepje aan de bovenkant dicht en haal de grijze dop van het patroon. Vervolgens plaatst u de mixingtip op het patroon. De natuursteenlijm is nu gereed voor gebruik. Na gebruik kunt u de microtip met de grijze dop vervangen waardoor de natuursteenlijm op een later moment weer te gebruiken is. De natuursteemlijm is een half jaar houdbaar.

Indien u de natuursteemlijm vaker gebruikt, is het van belang om voor iedere reparatie een nieuwe mixingtip te gebruiken. Extra mixing tips zijn hier te bestellen.

Putjes, deukjes of inkepingen?
Indien u niet meer in het bezit bent van het afgebroken stukje natuursteen bieden de reparatiesets van Proffill voor natuursteen de uitkomst. Met de reparatiesets vult u de schade eenvoudig op met vulmiddel waardoor u het afgebroken stuk niet meer nodig heeft.

Inhoud

1 applicatie-pistool
1 cartridge geleider
1 natuursteenlijmpatroon (50ml)
2 mixing tips

Bestel ook Onderhoudsproducten van hoge kwaliteit!

17,95
11,95
11,95
11,95
11,95