Tegel reparatieset 3 gram

44,95
colorimage
Antraciet Black Creme Nature creme Pergamon creme Grey Nature grey Pergamon grey Brown Nature Sand Transparant
colorimage
Antraciet Black Creme Nature creme Grey Nature grey Pergamon grey Brown Nature Sand Transparant
colorimage
Antraciet Black Creme Nature creme Pergamon creme Grey Nature grey Pergamon grey Brown Nature Sand Transparant
+

Repareer zelf eenvoudig en snel schade aan wand- en vloertegels

Wanneer u schade aan tegels wilt laten repareren, is het inhuren van een monteur vaak erg duur. Wanneer repareert u kleine beschadigen niet zelf? Hierdoor voorkomt u hoge kosten en met onze reparatiesets is een reparatie binnen een kwartier gepiept. 

Reparatieset voor tegels

Onze reparatiesets voor tegels zijn geschikt voor het herstellen van tegels met boorgaten en putjes. Met de stoppasta kunt u de inkeping eenvoudig opvullen en met het reparatiemiddel werkt u de beschadiging op kleur af. De reparatieset bevat twee reparatiespuiten waarmee u de kleur naar wens kunt samenstellen. U kunt kiezen voor dezelfde kleur of drie kleuren om te vermengen.

De reparatiesets zijn bestand tegen vocht en warmte en kunnen hierdoor ook gebruikt worden voor tuintegels of tegels met vloerverwarming. De reparatiesets zijn geschikt voor wand- en vloertegels van natuursteen, composiet en keramiek.

Korte gebruiksaanwijzing

Kneed het vulmiddel en vul het tot minimaal 1mm van het oppervlak. Druk het goed aan en laat het vervolgens 30 minuten uitharden. Meng het reparatiemiddel tot de gewenste kleur en breng het aan in de beschadiging. Plaats hier vervolgens de transparante foliestrip overheen en wrijf het vulmiddel in de beschadiging met de bijgeleverde mengspatel. Zet de bijgeleverde LED-uithardingslamp aan houd dit ongeveer 1 cm boven de schade voor 5 minuten. Schuur het overtollige vulmiddel wel met het bijgeleverde schuurpapier en polijst het met bijgeleverde polijstpasta en poetsdoek. Hierna is het object weer direct in gebruik te nemen!

Niet giftig

Ons reparatiemiddel is niet giftig waardoor er geen gebruik gemaakt hoeft te worden van handschoenen of maskers. Wegens de samenstelling van de reparatieset voert u een kleine reparatie binnen 15 minuten uit en is het daarnaast veilig te gebruiken in een ruimte waar voedsel wordt bereidt.

Herbruikbaar

De reparatieset kan meerdere malen worden gebruikt en is geschikt voor circa 10 kleine reparaties. Hierdoor heeft u maximaal profijt van deze handige reparatieset. 

Inhoud reparatieset

De inhoud van de reparatieset is: 
- 1 LED uithardingslamp
- 3 reparatiespuiten
- Stoppasta
- 1 polijstpasta
- 1 cellofaan/folie
- 2 krasvrij schuurpapier
- 2 mengspatels
- 1 microvezel polijstdoek
- 2 micro-tips

Bestel ook Onderhoudsproducten van hoge kwaliteit!

17,95
11,95
11,95
11,95
11,95