Retoucheerset 1 gram

37,95
colorimage
Antraciet Black Nature creme Brown
colorimage
Standaard wit Nature white Antraciet Black Creme Nature creme Pergamon creme Grey Nature grey Pergamon grey Brown Nature Sand
+

Met de retoucheerset van Proffill herstelt u zelf eenvoudig en snel schade tot 3 +/- cm aan sanitair, tegels en aanrechtbladen van natuursteen & composiet, keramiek of emaille. De set betaat uit reparatiemiddel waarmee u kleine beschadigingen als deukjes of putjes kunt invullen en een lakstift om de reparatie op de gewenste kleur te brengen. Hiermee kunt de structuur van bijvoorbeeld marmer of composieten aanrechtbladen nabootsen. De sets zijn niet giftig, verkleuren niet en kunnen na gebruik onderhouden worden met reguliere schoonmaakproducten.

U heeft keuze uit 14 veelvoorkomende kleuren in sanitair, tegels en aanrechtbladen. Is uw te herstellen object effen van kleur? Dan raden wij enkel de reparatieset aan. 

Korte gebruiksaanwijzing
Breng het reparatiemiddel aan in de beschadiging. Plaats hier vervolgens de transparante foliestrip overheen en wrijf het vulmiddel in de beschadiging met de bijgeleverde mengspatel. Zet de bijgeleverde LED-uithardingslamp aan houd dit ongeveer 1 cm boven de schade voor 5 minuten. Schuur het overtollige vulmiddel weg met het bijgeleverde schuurpapier. Breng tot slot de polijstpasta aan op het oppervlak en wrijf dit uit met de polijstdoek. Eventuele structuur is hierna met de lakstift te herstellen. Na een uur drogen in het object weer in gebruik te nemen.

Bestel ook Onderhoudsproducten van hoge kwaliteit!

17,95
11,95
11,95
11,95
11,95