Bruin-tinten reparatieset

42,95
(Incl.)
+

Repareer zelf eenvouding en snel schade aan tegels en aanrechtbladen

Speciaal voor het herstellen van schade aan (wand)tegels en aanrechtbladen van keramiek & porselein of natuursteen & composiet, is de bruin-tinten reparatieset van Proffill ontwikkeld. Tegels en aanrechtbladen bevatten vaak diverse kleuren en tinten en het kan hierdoor lastig zijn om de tegels in de juiste kleur te repareren. De bruintinten set bevat hierdoor drie veelvoorkomende bruintinten die gemakkelijk te mengen zijn.

Bruin-tinten reparatieset

Onze bruintinten set is uitermate geschikt voor het herstel van splinters, putjes en inkepingen in tegels en aanrechtbladen van keramiek & porselein of natuursteen & composiet. Het reparatiemiddel is resistent tegen vloerverwarming en vorst en kan hierdoor zowel binnen- als buitenshuis worden gebruikt. De oneffenheid wordt vrijwel onzichtbaar herstelt, verkleurd niet en het object is na herstel direct in gebruik te nemen.

Korte gebruiksaanwijzing
Voor gebruik kunt u uw gewenste kleur aanmaken door de drie tinten tot de gewenste kleur te mengen. Breng het vulmiddel vervolgens aan in de beschadiging en plaats hier de transparante foliestrip over aan en wrijf het vulmiddel in de beschadiging met bijgeleverde mengspatel. Zet de LED-uithardingslamp aan en houd dit nagenoeg tegen de folie aan voor 5 minuten. Schuur het overtollige vulmiddel weg met het bijgevelerde schuurpapier Breng tot slot de polijstpasta aan op het oppervlak en wrijf dit uit met de polijstdoek. Het object is hierna direct weer in gebruik te nemen!

Niet giftig
Onze reparatieset is niet giftig waardoor er geen gebruik gemaakt hoeft te worden van handschoenen of maskers. Wegens de samenstelling van de reparatieset voert u een kleine reparatie binnen 15 minuten uit en is het daarnaast veilig te gebruiken in een ruimte waar voedsel wordt bereidt.

Herbruikbaar
De reparatieset kan meerdere malen worden gebruikt en is geschikt voor circa 10 kleine reparaties. Hierdoor heeft u maximaal profijt van deze handige reparatieset. 

Inhoud reparatieset

De inhoud van de reparatieset is: 
- 1 LED uithardingslamp
- 3 reparatiespuiten in bruin-tinten
- 1 polijstpasta
- 1 cellofaan/folie
- 1 schuurpapier P1200
- 1 schuurpapier P2000
- 2 mengspatels
- 1 microvezel polijstdoek
- 1 micro-tip

Bestel ook Onderhoudsproducten van hoge kwaliteit!

17,95
11,95
11,95
11,95
11,95